kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İnci Şen Güner Özkul Ali İl Billur Yazgan Salih Kalyon Hülya Koçyiğit Kamil Güler Burçin Oraloğlu Seyfettin Karadayı Damla Cercisoğlu

Festivali eleştirmek çok doğal bir süreç

ÖNER ÖNGÜN
Hülya Koçyiğit, '44. Altın Portakal Film Festivali'ne yöneltilen eleştirenleri doğal bulduğunu söyledi ve ekledi: Cannes'da da Oscar'da da jüri kararı eleştirilir! ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Festivali eleştirmek çok doğal bir süreç
Usta oyuncu Hülya Koçyiğit, 28 Ekim'de sona eren '44. Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne yöneltilen eleştirileri 'çok doğal' bulduğunu belirterek, şunları söyledi:

Jürinin kararıdır!
"Tabii ki sonuçlara itiraz edilecek, memnun olunmayacak, yetersiz bulunacak, jürinin kararları eleştirilecek. Bu sadece 'Altın Portakal' için değil, Cannes ve Oscar neticeleri için de olacak. Sonuçta bir jürinin kararıdır, başka bir jüri farklı bir karar verebilir. Jüri görevini yaptıktan sonra ses çıkartmak da bir şey değiştirmez." Başrol oynadığı 'Aşk Eski Bir Yalan' adlı dizinin ilk bölümünü, ekip arkadaşlarıyla birlikte Etiler'deki Develi Restaurant'ta izleyen Hülya Koçyiğit, "Türk Sineması'na pırıl pırıl gençler geliyor" diyerek, favori oyuncularını da şöyle sıraladı: "Bu yıl 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında 'Altın Portakal' alan Özgü Namal, benim için her zaman favoridir. Bu işi seve seve, saygıyla ve doğru yapıyor. Hemen arkasından Nurgül Yeşilçay, Yetkin Dikinciler, Nejat İşler ve Cem Yılmaz geliyor. Bu gençler gerçekten bana gurur veriyor. Bizim dizimizde de çok genç oyuncular var. Hepsi çok iyi ve hatta dizi konusunda benden daha tecrübeli!"

Teması sevgi ve aile

Senaryosunu Itır Esen'in yazdığı 'Aşk Eski Bir Yalan' adlı dizinin; aile ve sevgi teması üzerine kurulduğunu anlatan Koçyiğit, "Aşkın hiç de eski bir yalan olmadığını göreceksiniz. Eski Türk filmleri tadında çekilen dizimizin amacı, saf ve temiz duyguları yaşatmak" dedi. Dizide Hülya Koçyiğit'e; Salih Kalyon, Ali İl, Billur Yazgan, Kamil Güler, Damla Cercisoğlu, İnci Şen ve Güner Özkul eşlik ediyor.
Haberin fotoğrafları