kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Jessica Simpson'ın kız kardeşi Ashlee'ye estetik operasyonlar konusunda öncülük ettiği söyleniyor.

Bu yaşta botoks müdavimi oldular

27 yaşındaki Jessica Simpson ve kardeşi 23 yaşındaki Ashlee, daha 30'larına gelmeden yaptırdıkları estetikleriyle dikkat çekiyor. Üst üste botoks yaptıran Simpsonlar'ı doktorlar uyarıyor: 35'ten önce botoks gereksiz!..
Amerika'nın en çok beğenilen yıldızlarından Jessica Simpson ve kız kardeşi Ashlee, güzelliklerine olan düşkünlükleriyle tanınıyor. Henüz 30 yaşını doldurmadıkları halde güzelleşmek uğruna bıçak altına yatmaktan çekinmeyen Simpson kardeşlerin yaptırdığı estetik operasyonlar ve botokslar, dikkat çekiyor.

HER AY YENİLETİYOR
In Touch dergisine konuşan Ashlee Simpson'a yakın bir kaynak, "Ashlee hiçbir zaman kendi doğal görüntüsünden memnun değildi. İlk iş olarak burun estetiği yaptırdı. Ardından yüzüne botoks yaptırdı" diyor ve ekliyor: "Ashlee güzelliğinin kendisine kapıları açtığını düşünüyor." 23 yaşındaki Ashlee Simpson'ın her ay estetik cerrah Dr. Raj Kanodia'yı ziyaret ettiği ve botokslarını yenilettiği söyleniyor.

35 YAŞI BEKLEMEK ŞART
Öte yandan Beverly Hills'in önde gelen estetik cerrahlarından Dr. Babak Dadvand, Simpson kardeşlerin yaptırdığı botoksların çok gereksiz olduğunu söylüyor ve şöyle devam ediyor: "Botoks için 35 yaşını beklemek gerekir. Botoks için en doğru yaşlar 35-55 yaş aralığıdır. Ashlee ve Jessica botoksu kırışıklıklarını gidermek için değil; daha gergin ve dolgun bir yüze sahip olmak için yaptırıyor çünkü o yaşlarda yüzde kırışıklık olmaz." Ashlee Simpson'ın yakın bir dostu, "Ashlee her zaman ablasına özenmiş ve onun gibi görünmek istemiştir. Ashlee'yi estetik operasyonlara teşvik eden de ablası oldu" dedi.