kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kaynarca Cumhuriyet'in 81. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bir defilede Atatürk kostümü giymişti.

Atatürk rolünü bir gün mutlaka oynayacağım

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Oyuncu Oktay Kaynarca en büyük hayalinin Atatürk'ü canlandırmak olduğunu açıkladı. Daha önce kıl payı bu rolü kaçıran Kaynarca: Kimse teklif etmezse kendim çeker, kendim oynarım!..
Kurtlar Vadisi'ndeki Çakır rolüyle hayran kitlesini genişleten Oktay Kaynarca, beyazperdede Atatürk'ü canlandırmak istediğini açıkladı. 'Yasemin'in Penceresi' adlı programa katılan Kaynarca 17 yıllık oyunculuk hayatında birbirinden farklı roller ile kamera karşısına geçtiğini ama çok istediği Atatürk rolünü bir türlü oynayamadığını söyledi. Geçen ocak ayında gösterime giren 'Son Osmanlı' filminde Mustafa Kemal rolünün kendisine teklif edildiğini belirten Kaynarca, "Ancak Atatürk'ün gençlik yılları anlatılacaktı ve benim görüntüm tutmadığı için olmadı" dedi ve ekledi: "Eğer yapımcılardan Atatürk rolü için bir teklif gelmezse bu filmi kendi imkanlarımla çekeceğim..." Programa Oktay Kaynarca'nın sevgilisi Özgü Namal da katıldı. Programı hazırlayıp sunan Yasemin Bozkurt; Altın Portakal Film Festivali için Antalya'da olan Özgü Namal'ı stüdyoya çağırınca Kaynarca bu sürpriz karşısındaki şaşkınlığını gizleyemedi.

ANNEANNE SİTEMİ
Kaynarca'nın bir röportajında 'evlenmeyeceğim' şeklindeki açıklamasına en çok anneannesinin içerlediğini belirten Namal, şöyle konuştu: "Sürekli aynı soru sorulduğu için Oktay da sinirlenmiş ve 'Yok evlilik falan, evlenmeyeceğim' demiş. Anneannem de bu röportajı izleyince çok üzülmüş. Bana, 'Tamam kızım evlenmiyorsunuz, biz biliyoruz, ama neden uluorta her yerde söylüyorsunuz ki!' diye sitem etti."
Haberin fotoğrafları