kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Scarlett Johansson (solda), koleksiyonu hazırlarken çok eğlendiğini söylüyor.

Scarlett ve Reebok'tan özel koleksiyon

Ünlü aktris Scarlett Johansson'ın 80'li yılları andıran stili, Reebok'ın yeni koleksiyonuna ilham verdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Scarlett ve Reebok'tan özel koleksiyon
Dünyaca ünlü spor giyim firması Reebok ile Hollywood'un genç aktrislerinden Scarlett Johansson, ortak bir çalışmaya imza attı ve 'Scarlett Hearts Rbk' adında özel bir koleksiyon yarattı.

HER PARÇASI DİŞİ
Açık sarı ve pembe gibi pastel renklerle; deri, kadife, ipek ve kaşmir gibi malzemeleri birleştiren koleksiyon, 80'li yılların atletik siluetlerini kadınsı cesur detaylarla buluşturuyor. Reebok Lifestyle Tasarım Başkan Yardımcısı Amy Schaeffer, atletlerden tuniklere, ceketlerden aerobik ayakkabılarına geniş bir yelpazeden oluşan koleksiyon için şunları söylüyor: "Bu koleksiyonu tasarlarken, Scarlett'ın otantik ve 80'li yılların izlerini taşıyan stilini düşündük. Her parçanın onun taşıdığı dişiliği yansıtması için çaba harcadık. Tıpkı Scarlett gibi koleksiyonumuz da geçmiş ve günümüzün benzersiz uyumunu yansıtıyor."

EĞLENCELİ VE ÇEKİCİ
Johansson ise koleksiyondan şöyle bahsediyor: "Bu koleksiyon eğlenceli kumaşları, parlak renkleri ve çekici detaylarıyla son derece kadınsı ve kentli. Koleksiyonu hazırlarken kendimi en yakın arkadaşlarım için kıyafet tasarlıyormuşum gibi hissettim."