kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ünlü oyuncu, müzik grubuyla İstanbul'dan önce 24 Ekim'de Roma'da konser verdi.

Önce Anıtkabir'e gitmek istiyorum

Bülent İPEK / MAGAZİN
İstanbul'a konser vermek için gelmesi beklenen Kevin Costner'ın, 29 Ekim'de Anıtkabir'e yapacağı ziyareti kendisinin özellikle istediği ortaya çıktı..
Ünlü Hollywood yıldızı Oscar ödüllü aktör Kevin Costner, bugün İstanbul'a gelecek. "Hollywood Starları Türkiye'de" başlıklı konser serisinin ilk bölümü için ailesi ve kalabalık ekibiyle İstanbul'a gelecek olan Costner, "Modern West" adlı rock grubuyla iki saat süren bir konser verecek. Ünlü oyuncu, Atatürk'e olan hayranlığı nedeniyle Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağı 29 Ekim'de Ankara'ya gidip Anıtkabir'i de ziyaret edecek.

İKİ 'BODYGUARD' BULUŞACAK
"20'nci yüzyıla yön veren lider" olarak gördüğü Atatürk'e ilgisini, araştırma yaparak geliştiren Kevin Costner, Cumhuriyet Bayramı'nda Anıtkabir'i ziyaret talebini de kendisi iletti. Gerekli izinleri alan organizasyon şirketi bu ziyaretin ardından, aralarında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da olduğu Ankara protokolüyle bir yemeği programa aldı. "The Bodyguard" filmiyle de tanınan Costner, "Fedai" dizisinde oynayan Tamer Karadağlı'yla da yemekte buluşacak. Costner'ın Türk sinema oyuncularıyla buluşacağı yemeğe, Hülya Koçyiğit, Hülya Avşar ve İpek Tuzcuoğlu da katılacak.