kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hâlâ Karadağlı soyadını kullandığını açıklayan Arzu Balkan: Kötü bir şey yapmış olsaydım Tamer soyadını taşımamı istemezdi.

Kırgınlığım sürerken beraber olmamız zor

BAŞAK ÇOKAN / MAGAZİN
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Deniz Uğur'dan ayrılan Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan'a döneceği iddia edildi. Ancak, Balkan için böyle bir şey söz konusu değil: Böyle bir düşüncemiz yok. Zaten kırıklığım, burukluğum bitmedi!..
Eşi Tamer Karadağlı'dan 'Deniz Uğur aşkı' yüzünden boşanan Arzu Balkan, "Yeniden biraraya geliyorlar" söylentilerine noktayı koydu: "Şu anda böyle bir şey düşünmüyoruz. İçimdeki kırıklık devam ediyor. Bu duygularla yeniden biraraya gelmemiz kötü olur. Benim barışma beklentim yok. Olacaksa kendiliğinden olur, olmayacaksa da olmaz!" Arzu Balkan; Tamer Karadağlı'dan ayrılan Deniz Uğur'un "Ayrıldım, mutlu olsunlar" sözüne de şu yanıtı verdi: "Ben boşandığım için zaten rahat ve mutluydum. Öncelikle böyle bir üçgenin içinde yer almadığım için mutluydum. Ondan sonraki durumları beni hiç ilgilendirmedi. Ben geceleri çok rahat uyuyorum, vicdanım rahat. Vicdanı rahat olmayanlar düşünsün."

SOYADIM KARADAĞLI
* Uzun süredir hakkınızda çıkan haberler hep biten evliliğinizle ilgili oldu. Bu haberlerden sıkıldığınız anlar oldu mu?
Çok sıkılıyorum ama kimseyi suçlamıyorum. İki senedir işimi boşladım ve herkes beni Tamer'le ilişkimle değerlendirmeye çalışıyor.

* Tamer Bey'le birlikte olduktan sonra tanındığınızın söylenmesinden rahatsız mısınız?
Benim Tamer'den önce çok güzel bir hayatım vardı ve çok iyi bir kariyere sahiptim. Bir çocuk kanalında genel müdürdüm. Türkiye'de 'tanınır' olmak çok şey değiştiriyor. Ben, Tamer'in yanında yer alan ve onun başarısından etkilenip, evlenmek isteyen biri gibi algılandım. Tamer ile parası için evlendiğim, o nedenle boşanmadığım söylendi. Oysa benim hiç böyle bir düşüncem olmadı.

* Boşandıktan sonra nüfus cüzdanınızı değiştirdiniz mi?
Hayır, henüz değiştirmedim. Tamer'in izniyle soyadını taşıyorum. O, bu durumdan çok memnun. Boşanma protokolüne bile böyle bir madde koyduk.

ANILARI SİLMEK ÇOK ZOR
* Erkekler boşandıktan sonra eğer arada çocuk da varsa eski eşlerini hep sahiplenir. Siz de böyle bir olay yaşadınız mı?
Tamer 'Arzu'nun iyi olmasını çok isterim, çünkü Arzu ne kadar iyi olursa kızım da o kadar iyi olur' demiş. Gerçekten anneler ile çocukları arasında böyle bir bağ var. Tamer de buna inanmış ve iyi olmam için elinden geleni yapıyor.

* Herkes aranızda hâlâ bir bağ olduğunu düşünüyor...
Aramızda bir dostluk bağı var. İyi ve kötü birçok anımız oldu. Evlilikleri yıkmak çok kolay ama anıları silmek çok zor. Yaşanmışlıklar olduğu sürece her zaman böyle bir bağ olur.

* Erkekler eski eşlerinin yeniden evlenmesini de istemez...
Umarım biz böyle bir şey yaşamayız. Ben eminim ki, çocuğumuz için en sağlıklı olanı yaparız. Ben evlenmek istersem, Tamer rahatsızlık duyabilir. Tamer de sevgilisi ya da başka biriyle evlenmek isterse, ben rahatsız olurum.

* Ona kızgın mısınız hâlâ?
Artık kızmıyorum. Zaman her şeyin ilacı. Ama kalbim hâlâ acıyor, içim hâlâ burkuluyor.

* Peki, yan yana gelmek sizin için zor oluyor mu?
Hayır, olmuyor. Aşk bitebilir, tutku bitebilir ama sevgi sağlam ve güçlüyse onu yok etmek çok zor.

* Yeniden biraraya gelmek gibi bir düşünceniz var mı?
Şu anda bunları düşünmek istemiyorum. Bu bir varsayım ve şu anda geleceği düşünemiyorum. Tamer'in de böyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Yaraların biraz daha sarılması lazım. İçimdeki kırıklık devam ediyor. Bu haldeyken yeniden biraraya gelmemiz daha da kötü olur diye düşünüyorum. Olacaksa kendiliğinden olur, olmayacaksa da olmaz!

* Kendinizi yeni bir aşka hazır hissediyor musunuz?
Karşıma gerçekten beni sevebilecek, çocuğumu saygı duyacak doğru bir insan çıkarsa neden olmasın? Aşk yaşamaya hazırım.

BENİM VİCDANIM RAHAT
* Yaşanan tüm olaylarda Tamer Bey hep susan taraf oldu. Siz de bir dönem sessiz kalıp, sonra konuşmaya karar verdiniz. Pişman mısınız?
Değilim çünkü Tamer ile evlendiğim günden beri insanlar beni zayıf, kocasının eline bakan, zavallı bir kadın olarak gördü. Bundan çok sıkıldım. Kendi ayakları üzerinde duran birisi olduğuma itimat etmediler. Hep kendimi savunma gereği duydum. Bunun için kendimi ifade etmeliydim.

* Deniz Uğur ile Tamer Karadağlı ilişkisi, geçtiğimiz günlerde bitti. İnsanların aklına ilk gelen de 'Kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmuyor' atasözü olmuştu...
Ben herkesin her zaman mutlu olmasını diliyorum. Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmak istemem. Çünkü ilahi adalet diye birşey vardır. Gün gelir o haksızlık size geri döner. Ben Tamer'den boşandıktan sonra kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim. Sürüncemeden kurtulduk. Sonra da Tamer'in hayatındaki hiçbir gelişme beni ilgilendirmedi.

* Deniz Hanım'ın 'Ayrıldım mutlu olsunlar' sözü, sizce kime gönderilmiş bir mesajdı?
Ben boşandığım için zaten rahat ve mutluydum. Öncelikle böyle bir üçgenin içinde yer almadığım için mutluydum. 'Bermuda Şeytan Üçgenini' ben bozdum. Sonraki durumları beni hiç ilgilendirmedi. Ben geceleri çok rahat uyuyorum. Vicdanı rahat olmayanlar düşünsün...
Haberin fotoğrafları