kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Semra Bayır, Alev Güvercin’in (sağda) fotoğrafını mahkemeye delil olarak sundu.

'Gaspçı kadına benzediğim için yargılanıyorum'

Nazan ERDEM SABAH
Adana'da aşk vaadiyle gasp yaptığı iddiasıyla tutuklanan Bayır, aranan Alev Güvercin'e benzerliği yüzünden yargılandığını öne sürdü..
Adana'da 31 Aralık 2005 gecesi cinsel ilişki vaadi ile Abdülkadir Altun'un 100 YTL parasını ve cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanırken, olay gecesi yılbaşı balosunda eşi ve çocuğuyla birlikte çektirdiği fotoğrafı mahkemeye sunan ve şikâyetçinin "Beni gasp eden kadın bu değildi" ifadesi üzerine tahliye olan Semra Bayır'ın yargılanmasına devam edildi. Konsomatrislik yaptığını söyleyen genç kadın, kendisiyle aynı mahallede oturan ve gasp suçundan aranan Alev Güvercin'e benzerliği yüzünden yargılandığını ileri sürerek, bu kez mahkemeye Güvercin'in fotoğrafı ve bu kişi hakkında çıkan gazete haberlerini delil olarak sundu.

'5 AY BOŞUNA YATTIM'
Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıl hapis istemi ile tutuksuz yargılanan Semra Bayır gasp iddiasının doğru olmadığını, 5 ay suçsuz yere hapis yattığını söyleyerek, "Olayın olduğu iddia edilen 2005'i 2006'ya bağlayan yılbaşı gecesi bir otelde oğlum ve eşim ile baloya katıldım. Abdülkadir Altun, aynı mahallede oturduğumuz ve gasp suçundan aranan Alev Güvercin adlı kadına beni benzetmiş olabilir. Kadının gasptan arandığı gazetelere de yansıdı. Benzerlik yüzünden başım belada" dedi.
Haberin fotoğrafları