kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Şampiyonu belli lig!..

TÜRKİYE Basketbol Ligi bu yıl, ikinciyi belirlemek için oynanacak. Şampiyon belli çünkü.. Fenerbahçe..
Yok canım.. Ülker'in desteğiyle iyi bir takım kurdukları, başlarına da federasyon destekli hoca Tanjeviç'i getirdikleri için değil.. Bu yıl hakemler de, düdük çalmak, bu işten para kazanmak istiyorlarsa, Fenerli olmak zorundalar da ondan..
Fenerbahçe'nin basketboldan yetişme yöneticisi Mahmut Uslu, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın ardından, zehir zemberek bir açıklama yapıp, hakemlerin Fenerbahçe'ye karşı birleştiklerini, kasıtlı hareket ettiklerini, maç sırasında spora ihanetlerinin geldiği boyutta, Başkan Aziz Yıldırım'ın takımı sahadan çekme aşamasına geldiğini, ama kupaya adını veren makama saygıdan devam ettiklerini açıkladı.
Bu müthiş bir konuşmaydı ve derhal soruşturma açılmalı, Uslu sözlerini Merkez Ceza Kurulu'nda izah etmeli ve savunmalıydı.
Ne oldu?..
Ertesi gün de Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel konuştu. Hem de Uslu'dan daha ağır ifadelerle hakemleri itham etti.
Federasyon Başkanı olmasını, Fener Başkanı Aziz Yıldırım'a borçlu olduğu için, diyet ödemeye devamı doğal, Turgay'ın..
Şimdi bir yanda Fenerbahçe kulübünün resmi "Takımı sahadan çekme" tehdidi, öte yanda kendi başkanlarının, hakemlerini ve camiasını savunma, sahiplenme yerine, Fener'in dümen suyuna girmesi, hakemleri nasıl etkiler bir söyleyin?..
Bu koşullarda tarafsız olabilir, bu koşullarda gördüğünüzü çalabilir misiniz?..
Fener zaten iyi takım.. Hakemleri de yanına alınca, biter..
Efes, Beşiktaş, Galatasaray, Telekom ve ötekiler, artık ikinciliğe savaşsınlar..