kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Kadınları anlamak mümkün değil..

"Kadınları anlamaya çalışmayın. Onlar anlaşılmak değil, sevilmek için yaratılmışlardır" demiş, düşünür.. Demiş de, nasıl seveceğiz, onu da bilemiyoruz..
Emre Altuğ, sevgilisi Çağla için, bana sorarsanız, bir erkeğin bir kadın ve aşk üzerine edeceği en güzel şeyleri söyledi. Bizim kadın yazarlar, başta Ayşe, kıyameti kopardılar, "Emre, Çağla'yı nasıl böyle aşağılar" diye..
İnanın, bu kıyamet, Çağla, Akmerkez rezidansta üç kişiye defile yaptığında bile kopmamıştı..
Pes ki, pes!.. Neresinden bakarsanız bakın..
Ne diyor Emre..
"Ben bu kıza ilk gördüğümde ilgi duydum, ama o ilgi bir gecelikti.. Ama tanıdıkça, tanıdıkça onda öyle güzellikler keşfettim ki, aşık oldum.."
Nesi bunun aşağılama söyler misiniz?.
Valla ben de Sharone Stone'u gördüğümde aklımdan geçenler farklı değildi. Erkeklerin hemen hepsinin aklından benzeri şeyler geçer, güzel, cazip ve seksi bir kadın gördüklerinde..
Yani sevgili Ayşeler, siz sanır mısınız ki, biz erkekler bir kızı görür görmez "Ah işte tam da yıllardır aradığım, ömrümü geçireceğim insan budur" deriz..
İlk bakış, hoşlanma getirir.. Çünkü doğrudan fizik üzerinedir. Fizik çekiyorsa, bakarsınız. Gidersiniz..
Gittiğiniz yerde kalmanız zamana bağlıdır. O ilk çekiciliğin altındaki zenginlikleri keşfetmeye başladığınız ölçüde bağlanır, sonunda, sırılsıklam âşık olursunuz.. Sonunda.. Başında değil..
Kızda o zenginlikler yoksa, ya da erkek keşfetmekten acizse, ilişki, bir gecede kalır..
Şimdi Çağla'nın bir imajı var. Kimse inkâr etmesin.. Bu imaj ve bu fizik, adı çapkına çıkmış her erkeği Çağla'ya çeker.. Ya da çapkınlık yapmak isteyeni..
Emre diyor ki..
"Ey millet.. Fena halde yanılıyorsunuz.. Ben de fena halde yanıldım çünkü.. Çağla sandığınız, düşündüğünüz kız değil.. Benim onu keşfetmem zaman aldı.. Şimdi, nihayet tanıdığım Çağla ömre bedel bir kız. Onu dünyalara değişmem.."
Şimdi bu ifade niye Çağla'ya hakaret olsun, onu niye alçaltsın söyler misiniz?..
Ayşe dedi ki.. "Tamam.. Ama gene de böyle açık seçik söylememesi lazımdı.."
Yani..
Hani o aldatılmaktan nefret eden kadınlar var ya.. Aslında onlar aldatılmak istiyor yeri gelince..
"Her zaman doğruları söyleme.. Hatta yalan konuş gerekirse.. Benim hoşuma gitsin söylediklerin yeter.." Bu mudur?. Sevgi, aşk, güven, inanç, ilişki bu mudur?.
Buysa, ben kadınları anlamamaya devam edeceğim demektir..
Sevmeye de devam ederken..