kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Jennifer'a geri dön!

V dergisine eski eşi Jennifer Aniston için "Onla aramda hala çok derin bir bağ var" diyen Brad Pitt'e Angelina Jolie'den yanıt gecikmedi: O zaman Jen'e geri dön!..
Son aylarda Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında Jennifer Aniston yüzünden yaşanan kavgaların sonu gelmek bilmiyor. Ünlü aktörün Aniston'la yollarını ayırmasının üzerinden beş yıl geçmiş olmasına rağmen; Angelina Jolie hala Aniston'ı çok kıskanıyor. Pitt'in annesinin Aniston'la olan samimiyetinin yol açtığı gerilim henüz geçmemişken, geçtiğimiz günlerde Pitt'in eski eşine dair yaptığı samimi açıklamalar çift arasındaki ipleri iyice gerdi.

ÇAREYİ İÇKİDE ARIYOR
V dergisine bir röportaj veren ünlü aktör, "Jen ile aramda hala çok derin bir bağ var. Onunla yıllarca çok şey paylaştık, yaşadıklarımız asla silinmez" diye konuşmuştu. Pitt'in bu açıklamaları sonrasında; Jolie'nin gözyaşları içinde sevgilisine, "Hala Jen'i unutamadıysan, ona geri dön!" dediği söyleniyor. Life& Style dergisinde çıkan habere göre; Brad Pitt'i kaybetmekten çok korkan Jolie, son günlerde sakinleşebilmek için çareyi içki içmekte buluyor.
Haberin fotoğrafları