kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kazadan önce fotoğraflandılar

AA
Alanya'da ölümlü kazaya neden olan cipin fotoğraflarının, olaydan hemen önce yerel bir gazete sahibi tarafından çekildiği öğrenildi..
Antalya'nın Alanya ilçesinde, önceki gün kaza yaparak 1 kişinin ölümüne 8 turistin de yaralanmasına neden olan safari amaçlı kullanılan cipin, olaydan 10 dakika önce bir yerel gazete sahibi tarafından fotoğraflandığı ortaya çıktı. Alanya'da günlük yayın yapan Yeni Alanya gazetesinin sahibi Mehmet Ali Dim'in çektiği fotoğraflar, gazetenin dünkü sayısında, "Yılın Gazetecilik Olayı" başlığıyla yayınlandı.

KAZA OLACAĞINI HİSSETMİŞ
Yeni Alanya gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Dim, fotoğrafı çekmesinin sadece bir tesadüf değil, gazetecilik içgüdüsü olduğunu belirterek "Çevre yolunda giderken, araçta salkım saçak insanlar olduğunu gördüm. Aracımı yavaşlattım ve cep telefonuyla önden, arkadan fotoğraflar çektim. 'Bunların başına kesin bir iş gelir' diye düşündüm. Öğleden sonra gazeteye geldim ve olayın haber yapılmasını istedim. Daha sonra arkadaşlarım, benim çektiğim cipin, kaza yapan cip olduğunu söyledi. Çok şaşırdım. Ama altıncı hissim, bu fotoğrafı çekerken zaten bir şey olacağını söylemişti" diye konuştu.