kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Son BBG'ye13 yarışmacıkatıldı.Format gereğiher hafta birieleniyor.

Uyumsuz bir yarışmacı fayda değil zarar getirir

İLİŞKİLİ HABERLER
Uyumsuz bir yarışmacı fayda değil zarar getirir
* BBG'nin yeni versiyonu önceki yıllara göre çok 'light' bulundu. Kızlarla erkeklerin odaları ayrıldı, kıyafetleri daha kapalı oldu. Herhangi bir kısıtlama mı geldi size?
Hayır. Bu bizim kendi denetim mekanizmamız. Herkesin daha rahat olmasını sağlamak adına böyle bir şey yaptık. 30'a yakın reality show yaptık ve uyku ile banyo mekanları ayrıldığında, yarışmacıların çok daha rahat olduğunu gördük. Türkiye'nin gerçekleri var, biz de bu gerçeklerle bağdaşmış olmasını istedik.

EĞİTİMLİLERİ TERCİH ETTİK
* Niye tekrar BBG'ye dönüldü?
Eski ve sevilen bir şeyi biraz daha süsleyerek, biraz daha yenileyerek, ortaya çıkardığınızda insanlar tekrar izleyebiliyor. Biz 5 sene önce tadında bırakmıştık. BBG'nin yeni bölümünde konsepti çok değiştirdik.

* Yarışmacıları seçerken neye dikkat ediyorsunuz?
Bu son BBG'de eğitimli olmalarına dikkat ettik. Bir diğer kriter de seçilen yarışmacıların birbirinden farklı olması. Çok aynı olduklarında gül gibi geçinirler çünkü.

* Evde sorun çıkması için özellikle uyumsuz insanları seçtiğiniz olmuyor mu?
Uyumsuz bir insan bize çok büyük handikap yaratır. Her şeye uyan bir insanın da böyle bir show'da yeri yoktur. Bizim için önemli olan güçlü bir karakteri olması ve karşısındaki insandan farklı olması.