kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Britney başarısızlığa davetiye çıkarttı

9 Eylül'deki MTV Video Müzik Ödülleri'nin açılışında sahne alan pop yıldızı Britney Spears'ın performansı fiyaskoyla sonuçlanmıştı. Amerikan basını ünlü şarkıcının bu kötü gecesini masaya yatırdı. İşte o kabus gecenin perde arkası..
Las Vegas'ta düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde 3 yıl aradan sonra ilk kez canlı sahne performansında hayranlarıyla buluşan Britney Spears, kendisini izleyen herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. 'Gimme More' adlı yeni single şarkısıyla performansını sergileyen Spears'ın ne dansı, ne kostümü ne de saçları hiç kimse tarafından beğenilmemişti. Amerikan magazininin önde gelen yayın kuruluşlarından People, In Touch, Us ve Life&Style dergileri Spears'ın bu 'kötü' gecesini yeni sayılarında ele aldı.

SAÇINI BİLE KENDİSİ YAPTI
Sahneye çıkmadan önce kuliste içki içen, şovdan beş dakika önce etrafındaki tüm görevlilerle kavga eden ve yapılan provaların hiçbirisine katılmayan Spears'ın açılış gösterisi, bu umursamaz tavırları nedeniyle tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Ünlü şarkıcının prova yapması gereken iki gün boyunca Las Vegas'ta gece eğlencelerine katıldığı ortaya çıktı. Spears, konser öncesinde, kuaförü kovup saçlarını da kendisi yaptı. Bu yüzden ünlü şarkıcının saçları da eleştiri oklarının hedefi oldu. Ne playback'i ne de dansını doğru düzgün yapamayan Spears, sahneden gözyaşları içinde indi.
Haberin fotoğrafları