kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Can Özgen Hande Subaşı

Can'ın beni çok sevmesini seviyorum

İLİŞKİLİ HABERLER
Can'ın beni çok sevmesini seviyorum
* Nişanlınızla üç yıllık birlikteliğiniz var. Hayatınızdaki değişikliklerin ilişkinizi etkilediği zamanlar oldu mu?
Ailece görüştüğümüz için, Can'la birbirimizi çok eskiden beri tanıyoruz. Türkiye güzeli seçilmeden önce de beraberdik.

* Ünlü ve ünlü olmayan iki kişinin ilişkisinde ne gibi zorluklar yaşanabilir?
Bizim mesleğimizin gerektirdiği bazı zorunlulukları karşınızdaki, bu meslekten olmayan kişi anlamayabilir. Eminim Can'ın da hoşnut olmadığı şeyler vardır mesleğimle ilgili. Geç saatlere kadar sette kaldığımda bundan pek mutlu olduğunu sanmıyorum. Ama aramızdaki güven ve saygı onun negatif şeyler düşünmesine engel oluyor ki, bu da ilişkimizin sorunsuz gitmesini sağlıyor.

SICAKLIĞINI ÖZLERİM
* Beklenmedik bir şekilde ayrılsanız ilişkinizde en çok neyi özlerdiniz?
Balık burcuyum ve sevilmeyi seven bir yapım var. Ailemin de tek çocuğuyum. Biraz el üstünde büyüdüğüm için Can'da da onu yaşıyorum. Bana bir sevgili olmanın yanında bir kız kardeş ya da çocuğu gibi inanılmaz bir ilgi ve sevgi gösteriyor. Eğer ayrılırsak, onun sıcaklığını ve sevgisini çok özlerim.

UYUM YAKALADIK

* Evlenmek için iki insan karşısında ne bulmalı sizce?
İki insanın birbirini sevmesi ve saygı göstermesi gerekir. Bence iki insan karakter olarak, hayata bakış olarak birbirlerine uymalı ama yapmaktan zevk aldıkları şeyler değişebilir. Farklı uçlar da çok iyi bir uyum yakalayabilir.

* Siz bu özelliklerin ne kadarını buldunuz?
Çoğunluğu yakaladığımızı düşünüyorum. Aslında Can'la hem zevklerimiz hem de karakterle ilgili birçok özelliğimiz farklı, ama birbirimizi tamamlamayı iyi bildiğimiz için bir şekilde ilişkimizi sürdürebildiğimizi düşünüyorum. Burçlarla da alakalı sanırım. Ben su grubuyum, Can ise yay burcu; ateş grubu. Annem de ateş grubu, annemle Can'ın zevkleri çok tutuyor.