kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Ormanların bittiği yerde taklitçi kuşlar öter!

Yaz aylarının en iyi iş yapan mekanlarının başında gelen Cahide Variete kış hazırlığında. Mekanın işletmecisi Rose Kar, tepeden tırnağa yenilik yapmak için mekanı yıktıklarını söyledi. "Bambaşka bir eğlence, bambaşka bir dekorasyon ve bambaşka bir mutfak ile ekim ayında Cahide Kabare adıyla kapılarımızı açıyoruz" diyor Kar. Neden bu kadar köklü bir yenilenmeye ihtiyaç duyduklarını ise piyasadaki taklitlerine atıfta bulunarak anlatıyor: "Taklitçilerden bıktık artık. Herkes renkli avize kullanmaya başladı mekanlarında. Dekorasyonları bizimkine benzemeye başladı. Bu yüzden bu dükkanın dekorasyonu miyadını doldurdu. Ormanların bittiği yerde taklitçi kuşlar öter!"

VOTKA İNCİR ÇOK MODA OLACAK
Cahide Kabare ile birlikte eğlence konusunda dünyada bir trend olan M.C.'ler geliyor. Özellikle Amerika'da M.C.(Master of Ceromony)'ler çok moda. Kabare, sunucunun sunumları ve yönlendirmesi ile seyircilerle buluşuyor. Ayrıca şovlar için 17 kişilik yeni bir grup kuruluyor. Mekanda pazartesi geceleri Ergun Yıldız ile canlı müzik devam edecek. Mutfak ise her ay değişiyor. İlk ay İtalyan, ikinci ay Meksika ile devam edecek. Bir de bu kış 'votka incir' ile 'kan portakallı votka'nın moda olacağını belirtiyor Rose Kar. Yani votka-nar artık tarih olmuş durumda...

MEKAN AÇACAK
İzzet Çapa'nın Nişantaşı City's'de açacağı kafeden de bahsetmek istiyorum. "Bebek, Salopet kafelerin dönüm noktası olmuştur" diyen Çapa yeni mekanı için çok iddialı: "Bütün taşlar yerinden oynayacak. Öyle bir kafe yapıyorum. Türkiye'de bir ilk olacak. Mesela hiç açık büfesi olan kafe gördünüz mü veya açık mutfaktan yemek yediniz mi? Aralık ayında herkes görecek."