kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

18'lik anne bebeğini tekmeleyerek öldürdü

10 gün önce doğurduğu bebeği tekmeleyerek öldüren 18 yaşındaki anne, cesedin kolundaki doğum bandı sayesinde 4 saatte yakalandı..
İstanbul'da iki gençle ilişkiye girdiği dönemde hamile kalan 18 yaşındaki kız, 10 gün önce dünyaya getirdiği bebeği iki kuzeniyle birlikte tekmeleyerek öldürdü. Tarihi Yedikule Surları'nın yanındaki boş arazide önceki gün poşet içinde bebek cesedi bulundu. Polis, bebeğin dövülerek öldürüldüğünü belirledi. Kolundaki doğum bandı sayesinde bebeğin Zeytinburnu'ndaki Semiha Şakir Doğumevi'nde dünyaya geldiğini belirleyen polis, hastane kayıtlarından annenin telefonuna ulaşarak Pelin S.'yi cesedin bulunmasından 4 saat sonra evinde yakaladı. Polis cinayete yardım eden kuzenler Hilal K. ve Seren A.'yı da gözaltına aldı. Pelin S. bebeği öldürdüğünü itiraf etti.

HAMİLELİĞİNİ GİZLEDİ
Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen genç kızın anlatımları, cinayeti gözler önüne serdi: Boyacılık yapan babası Bircan ve amcası Özcan S. ile Zeytinburnu Telsiz mahallesindeki evlerinde yaşayan Pelin S., Zeytinburnu Ticaret Meslek Lisesi birinci sınıfta kalınca okuldan ayrıldı. Mahalleden tanıdığı torna atölyesinde çalışan Mustafa K. ve Ömer B. adlı gençlerle ilişkiye girdi. Hamile kaldığını fark etmeyen Pelin S. farklı kişilerle de birlikte oldu ve hamile olduğunu 4 ay sonra fark etti. Babası ve amcasından hamileliğini bol kıyafetler giyerek saklayan genç kız, geçtiğimiz hafta doğum yaptı. Bebeğe 8 gün boyunca apartmanın bodrumunda kuzenleriyle birlikte baktı. Bu arada bebeği evlatlık vermek istedi. Ancak aileyle anlaşamadı. Bunun üzerine bebekten kurtulmanın yollarını arayan genç kız, önce küçük yavruyu boğmak istedi. Yapamaınca bebeği bir poşete koydu. Üzerine de halı örttü. Ardından kuzenleriyle birlikte tekmeleyerek öldürdü.
Haberin fotoğrafları