kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Emre Altuğ yalan mı söylemeli?

Ayşe Arman'ın geçtiğimiz cumartesi yayınlanan röportajında Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile olan ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu; Çağla ile başlarken, çok ciddi olmadığını, birkaç gün takılıp yoluna devam edeceğini söyledi. Röportajın ilerleyen bölümlerinde ise aşkının ne kadar büyük olduğunu ve bu duyguya saplanıp kaldığını anlattı. Bir kadın olarak, kadınların haksızlığa uğradığını düşündüğünde gözünü budaktan sakınmayan bir yazar olarak, önce kan beynime sıçradı.

DÜRÜST OLUN
Bir erkek, bir kadına nasıl böyle yaklaşabilirdi. Arkasından da, devam eden ilişkisi hakkında nasıl böyle konuşabilirdi. Köpüklerimi saça saça, boynumun damarları fırlaya fırlaya ve Emre Altuğ'u yerden yere çarparak kadınların intikamını alabilirdim. Nitekim birkaç yazar arkadaşımız bu yönde fikirler dile getiren yazılar kaleme aldılar. Ancak, biraz düşünüp biraz da empati yapınca (birkaç saniyeliğine de olsa kendimi Çağla Şikel olarak düşünmek çok hoştu) Emre sevgilim olsaydı (Allah'ım ne kadar şahane olurdu) bana doğruyu söylemesini isterdim, diye düşündüm. Hadi kızlar dürüst olalım, ilişkilerimizde dürüstlük dürüstlük diye tepinip durmuyor muyuz? İlla ilişkilerimiz peri masalına benzesin diye, masallar mı uydurulmalı? Kadın veya erkek, bütün ilişkilerimize "Sevgilim, azgın teke günlerime kadar birlikte olalım" diye mi başlıyoruz?

EŞEKLİK YAPMIŞ!
Emre, dürüstçe başına geleni, nasıl beklemediği anda aşka düştüğünü anlatmış. Çağla'yı ne kadar üzdüğünü de, ne kadar namuslu bir kız olduğunu da anlatmış. Bir anlamda (üzgünüm Emre ama başka bir şekilde anlatamayacağım) geçmişte ne kadar 'eşeklik' yaptığını, kalbinin prensesini bulduğunu anlamamak için ne kadar direndiğini anlatmış. Eminim Çağla tüm bu hikayeleri biliyordu. Çünkü Çağla'nın ne büyük sevdiğine, geçen yıl yaptığım bir röportajda tanık olmuştum. Ben "Emre?" deyince ağlamıştı. O ara araları kötüydü. Çağla ve Emre bu kötü başlangıçtan bir peri masalı yaratmışlar. Bence büyük resmi görmek lazım... Bence ilişkilerde dürüst olmak lazım... Ayşe Arman'ın sahalara dönmesine sevinen not: Son iki haftadır Ayşe'nin röportajlarını konuşuyoruz. Görünüşe göre çöl prensesi silkelendi, kendine geldi!