kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dini ne hale getirdiniz!

Diyanet Vakfı'nın düzenlediği 'Kitap ve Kültür Fuarı'nda İslamiyet'e aykırı bilgilerle dolu kitaplar sergileniyor. Kitaplarda adet döneminde bayanlarla ilişkiye girilebileceği, bakirelerle evlenilmesi gerektiği yazıyor ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Dini ne hale getirdiniz!
HAKAN YILMAZ: Nasıl sapık düşünceler bunlar! Kitaplarda bir erkekle kadının el sıkışırken tahrik olabileceğinden söz ediliyormuş. Bence böyle hisseden sapıktır. Güzelim dini ne hale getirdiniz!

EMİNE BAYRAKLI: Bu bağnaz fikirlere yer veren kitapların ilgi çektiğini görmek çok acı. Atatürk'ü hiç mi okumadınız? Kadın ve erkekten önce birer insan olduğumuzu hiç mi fark etmediniz?

NAZLI OZAN: Bunlar tamamıyla saçmalık. İnsanların çağın gerisinde yaşaması nedeniyle hala bu gibi şeylerle uğraşıyoruz. Yazık!

AHMET SARIBUDAK: Bir bayanla adet dönemindeyken ilişkiye girme fikri bana ters geliyor. Bunun hükmünü Allah zaten yasak olarak koymuştur.

ELİF DOĞAN: Kitaplarda 'haramlardan kadını men etmek erkeğin vazifesidir' ve 'şirretlik eden kadını dövebilirsin' gibi maddeler de var. Bu yazıları yazanlar kendilerini ne zannediyorlar acaba? Diyanet'in görevi insanların kafalarına böyle saçma fikirleri sokmak değil, laikliği korumak ve dinin yanlış uygulanmasını engellemek değil mi?