kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk Ne Diyor?

Orhan Pamuk istediği yerden ev satın alır
Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, New York'ta 'ev sahibi' oldu. Pamuk, 1.8 milyon dolar ödeyerek bir apartman dairesi satın aldı. New York Observer gazetesinin haberine göre, Pamuk'un daire satın aldığı Riverside Drive 13 katlı, 42 daireli ve manzaralı bir apartman.

TURGUT ACAR: Hemen hemen bütün gazete başlıklarında bu yazıyı okudum. Şunu iyi bilmemiz gerek, Türkiye'den de para kaçırmıyor ona ödül olarak verdiler o da ödülünü değerlendiriyor. İstedigi yerden ev satın alır.

ARSLAN ERMERAK: Orhan Pamuk'u kutluyorum, yalnız Türkiye aleyhine yapmış olduğu çabalar için bunu biraz az buldum. Pamuk Türkiye aleyhine olan girişimlerini daha da arttırmalı, artırmalı ki Batı ona daha pahalı şeyler versin. Satışa devam Orhan Pamuk, satışa devam...

ARSLAN ÖZYÜREK: Adam ülkesini karalayarak para ve Nobel ödülü sahibi oldu. Tabii ki oralarda yaşayacak. Bize ne oluyor yahu? Hâlâ onu gündeme getiriyoruz!

NAİL HEPER: Yakışır! Teşekkürler Orhan Pamuk. Bir Türk olarak seninle gurur duyuyorum.

AYSEL GÖZÜPEK: Zaten İstanbul'da da apartmanda oturuyordu. Büyük şehrin avantajlarını ve dezavantajlarını iyi biliyor. 'İstanbul' adlı kitabını hatırladım. Güle güle otur Orhan Pamuk.

NAZMİYE ŞENER: Oraya git ve orada kal... Gurur duyulacak biri değil...