kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Jennifer Aniston

Bedenleri takvimlere uymuyor

Ünlü yıldızların yaşamtarzları, kimi zamanonları yaşlandırıyorkimi zaman dagençleştiriyor. US DERGİSİ, yıldızlarınbeden yaşlarınıyorumladı ..
Jennifer Aniston
Gerçek Yaşı: 38 Beden Yaşı: 32
ÜNLÜ aktör Brad Pitt'den boşandıktan sonra kendisini işine vererek zor günleri atlatan ünlü yıldız, tam formunda görünüyor. Aniston güzel fiziğini yogaya borçlu, düzenli spor yaparak form tutuyor ve beslenmesine de çok dikkat ediyor. Tek olumsiz alışkanlığı ise sigara...
UZMAN GÖRÜŞÜ: 'Grow Youthful' kitabının yazarı, beslenme uzmanı David Niven Miller, Aniston için "Yaptığı spor ve sağlam arkadaşlık bağları onun beden yaşını küçültüyor" diyor.

Britney Spears
Gerçek Yaşı: 25 Beden Yaşı: 31
EŞİ Kevin Federline'dan boşandıktan sonra girdiği depresyon sayesinde çok yıpranan Britney Spears, fast-food türü beslenme, alkol ve sigara ile durumunu iyice kötüleştiriyor. Şu sıralar çocuklarının velayeti için Federline ile mahkemelik olan ünlü şarkıcı, eski düzenli hayatına geri dönmeye çalışıyor.
UZMAN GÖRÜŞÜ: Yaşadığı stres bağışıklık sistemini çökertiyor, sigara, alkol ve fast-food'dan aldığı zararlı toksinler vücudunu yaşlandırıyor.

Angelina Jolie
Gerçek Yaşı: 32 Beden Yaşı: 37
GİDEREK kilo vermeye başlayan Angelina Jolie için son zamanlarda sevgilisi Brad Pitt de çok endişeleniyor. Geçtiğimiz ocak ayında kanserden kaybettiği annesinin ardından kendisini bir türlü toparlamayan Jolie, üzüntüsünden dolayı iştahının kesildiğini söylüyor. Ünlü yıldız, kilo almak için uğraşıyor.
UZMAN GÖRÜŞÜ: Beslenme uzmanı Miller, "Hızla kilo vermek, vücut fonksiyonlarının düzenli işlevini engeller" yorumunu yapıyor Jolie için...

Madonna
Gerçek Yaşı: 49 Beden Yaşı: 38
ÜÇ çocuğu ve yönetmen eşi Guy Ritchie ile mutlu bir hayat süren ünlü şarkıcı Madonna kendisine çok iyi bakıyor. Her gün 90 dakika boyunca spor yapan Madonna; karate, yoga ve Pilates'e olan düşkünlüğüyle tanınıyor. Sağlığına çok önem verdiğini söyleyen Madonna'nın tek zaafı ise her gün birkaç bardaktan fazla içtiği sütsüz kahvesi...
UZMAN GÖRÜŞÜ: Yaptığı spor, vücudundaki kafeini atmasını sağlıyor ve zararlı toksinlerden arınıyor.

Vanessa Williams
Gerçek Yaşı: 44 Beden Yaşı: 39
DÖRT çocuk sahibi olmasına rağmen 'taş' gibi görünen ünlü yıldız, haftada üç gün spor hocası eşliğinde düzenli spor yapıyor. Kilo almamak için yediklerine de özen gösteren Williams, "Çoçuklarım için sağlıklı olmak istiyorum" diye konuşuyor. Başından iki evlilik geçen Williams, negatif düşüncelerden kendisini uzak tutuyor.
UZMAN GÖRÜŞÜ: Miller, "Pozitif düşünce ve sağlıklı yaşam sayesinde vücut yaşı gerçek yaşından genç" diyor.

Amy Winehouse
Gerçek Yaşı: 24 Beden Yaşı: 30
UYUŞTURUCU kullandığı bilinen ünlü şarkıcı Amy Winehouse, düzensiz hayatıyla vücudunu yıptarıyor. Beslenmesine de özen göstermeyen genç şarkıcı sürekli kilo veriyor. Uzun süre rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu tedavisi gören Winehouse, ne yazık ki uyuşturucudan kurtulamıyor.
UZMAN GÖRÜŞÜ: Yaşadığı yoğun stres, düzensiz gece hayatı ve uyuşturucu bağımlılığı vücudunu gerçek yaşından çok daha fazla yaşlandırdı.
Haberin fotoğrafları