kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şişli'deki bir kuyumcuda hırsızlık şüphelisi genç kızın tezgâhtar ve polis tarafından dövülmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Polisten olay anında ceza!

İSTANBUL
Şişli'deki bir kuyumcuda 7 Eylül'de meydana gelen olay, güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı. Görüntülerde kuyumcuya gelen genç kız tezgâhtardan bilezikleri alıyor. Elindeki çantayı vitrine koyan kız, incelemek için aldığı altı bilezikten üçünü çantasının altına saklarken görülüyor. Durumu fark eden tezgâhtar, genç kızı bileğinden yakalayarak kaçmasını engelliyor. Tezgâhtar bir taraftan telefonla polise haber verirken, diğer taraftan da hırsızlık şüphelisi kıza tokatlar atıyor. Kısa süre içinde polis ekipleri kuyumcuya geliyor. Polisler şüpheli genç kızı ellerinden kelepçeliyor. İçeri gelen polislerden biri, şüphelinin çantasını ararken diğeri de güvenlik kamerası kayıtlarını inceliyor.

TOKAT ATILIYOR
Polislerin şüpheli genç kıza soru sorduğu sırada, resmi kıyafetli bir polis memuru, şüpheliyi saçından tutarak koltuğa savuruyor. Sivil giyimli olan polis memuru ise meslektaşına engel olmaya çalışıyor. Ardından polisler şüpheliyi, kuyumcuda kameraların görmediği bölgeye götürüyor. Bir dakika sonra polisler şüpheliyle birlikte tekrar kameranın alanına giriyor. Genç kızın elleri bu kez arkadan kelepçelenirken, polislerin ardı ardına tokatları genç kızın yüzünde patlıyor.