kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aile katliamında 'cinnet' şüphesi

Deniz DERİN SABAH
İki çocuğu ve karısı evde öldürülen avukatın, kendisi de yaralı bulundu. Mermiler avukatın silahına ait çıktı. Polis, cinnet ihtimalini değerlendiriyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Aile katliamında 'cinnet' şüphesi
İstanbul Barosu'na kayıtlı avukatın 4 ve 6 yaşlarındaki iki kızı ile eşi evde vurularak öldürüldü. Cinayetlerin, yaralı halde bulunan avukatın tabancasından çıkan mermilerle işlendiği ortaya çıktı. Polis, avukatın cinnet getirip iki kızı ve eşini vurduktan sonra intihar girişiminde bulunduğu ihtimali üzerinde dururken, tedavi altına alınan avukat ise ifade vermeyi reddetti. Güneşli Evren Mahallesi Sistem Sitesi B Blok'un giriş katındaki dairede meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Bakırköy'de bürosu bulunan avukat Mahmut Bulut (32) dün sabah saat 08.30 sıralarında kardeşi Hamit Bulut'u arayarak evlerinde silahlı saldırıya uğradıklarını söyledi. Bunun üzerine kardeş Bulut hemen ağabeyinin evine geldi ve kapıyı kırıp içeri girdi.

KARISI YOLDA CAN VERDİ
Eve girdiğinde, yeğenleri 6 yaşındaki Zeynep ve 4 yaşındaki Beyza Nur'u kafalarından birer el ateş edilerek öldürülmüş, yengesi Asuman Bulut'u ağır, ağabeyini ise hafif yaralı halde bulan Hamit Bulut hemen polisi arayıp yardım istedi. Başından ve göğsünden vurulan Asuman Bulut özel bir hastaneye kaldırılmak istenirken yolda can verdi. Aynı hastaneye kaldırılan avukat Mahmut Bulut ise tedavi altına alındı.
Haberin fotoğrafları