kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

3N günlük alışkanlıkları değiştirecek

Güvenlik kamerası
KAMERA, görüntülü konuşma değil güvenlik için de kullanılabilecek. 3N altyapısı ile sadece görüntülü konuşma yapılmayacak. "Panda kafa" adı verilen güvenlik kamerası, görüntülü arama yapılarak bulunduğu yerden görüntü aktaracak. Örneğin evdeki çocuğunuzun bakıcısını, hareket ettirilebilen panda kafa kameradan izleyebilirsiniz.

Mobil hızlı internet
KABLO internetin ulaşmasının mümkün olmadığı veya kullanım rahatlığı olmayan yerlerde 3N altyapısının getireceği hızlı mobil internet bağlantısı kullanılacak. Test amaçlı kullanılan 3N altyapısında 2 MB'lik hız görülebiliyor. Şantiyede, tarım ve hayvancılık yapılan çiftliklerde bile kullanılabilecek.

10 saniyede şarkılar cepte
CEP telefonuna daha önce birkaç dakikada indirilen şarkılar saniyelerle indirilecek. Cep telefonlarının artan depolama kapasitesi herhangi bir yerde dinlediğiniz müziği anında cep telefonuna indirmenizi sağlayacak.

Goller ve diziler avuç içine giriyor
MAÇ ve diziler cep telefonundan da izlenebilecek. Artık maçlar ve diziler cebe indirilip izlenebilecek. Avrupa kupası maçları operatörleri yayıncılarla işbirliği çalışmalarını artıracak. Almanya'daki Dünya Kupası maçlarında olduğu gibi görüntüler anında cebe gelecek.
Haberin fotoğrafları