kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
19 yaşındaki model Berrak Deniz bugüne kadar bazı kötü teklifler aldığını belirterek devam etti: Manken olup da kötü olaylarla karşılaşmayan var mı?

Güzide gibi hırslıyım Cansu gibi güzelim

İLKER GEZİCİ
Berrak Deniz, bu yılki Best Model of Turkey'in en iddialı yarışmacısı. Güzide Duran gibi hırslı, Cansu Dere gibi güzel olduğunu söyleyen Deniz: Yarışmada kesinlikle derece alacağım!..
Berrak Deniz, 8 Ekimde Lütfi Kırdar'da yapılacak olan ve bu sene 20'ncisi düzenlenen 'Best Model of Turkey' yarışmasının favori finalist adaylarından. "Kafama koyduğumu yaparım" diyen 19 yaşındaki model, yarışma için çok iddialı. Geleceğin yıldızlarından olmak isteyen Berrak Deniz, bu amaç uğruna ailesini peşinden sürükleyerek Mersin'den İstanbul'a gelmiş. Güzel modelle yarışmayı ve hayallerini konuştuk.

* Best Model of Turkey yarışmasına katılma fikri nereden çıktı? Sekiz aydır bu işin içindeyim. Birçok ajansla çalıştım ama kimseyle sözleşme yapmadım. Küçüklüğümden beri model olmak istiyordum. En iyi organizasyon Best Model olduğu için ve kendime çok güvendiğim için bu yarışmaya katılmaya karar verdim.

* Kendini güzel buluyor musun? Kesinlikle kendimi güzel buluyorum. Kusursuz bir fiziğim var. Başkaları gibi estetiğim yok, neştersiz bir güzelliğim var. Zaten sporcuyum. En beğendiğim yerimse dudaklarım.

* Ölçülerin ne? 88-62-88. Boyum 1.76, kilom da 54.

BU YOLA BAŞ KOYDUM


* Yarışmada iyi bir derece alacağına inanıyor musun? Derece alacağımdan eminim. Sonuçta kendime güveniyorum. Ben 5 bin kişinin içinden ilk 20 arasına girdim. Bu da çok önemliydi.

* Ya dereceye giremezsen... Derece alamazsam da dünyanın sonu değil. Dereceye girsem de girmesem de en iyisi olmaya devam edeceğim. Kazanan arkadaşım adına sevineceğim ama çok hırslıyım. Ben bu yola baş koydum. Ne olursa olsun kendi çizdiğim yolda ilerleyeceğim.

* Mersin'deki Berrak ile İstanbul'daki Berrak arasında bir fark oldu mu? Mersin'deyken, İstanbul'un renkli, hareketli hayatı çok ilgimi çekiyordu. Şu an içinde yaşıyorum. Mersin'deki arkadaşlarım, 'Gelirsek bizimle gezer misin?' diye soruyorlar, bana özeniyorlar. Bir buçuk yıl önce ben de onlar gibi İstanbul'daki renkli hayatın hayalini kuruyordum. Şimdi oradan gördüğüm hayatı yaşamaya başladım.

* Hayallerini buldun mu? Mersin'de güzel olan bir kız, İstanbul'a gelince hemen Deniz Akkaya ve Güzide Duran gibi olabileceğini düşünüyor. Ama öyle değilmiş. Model olmak özellikle yeni başlayanlar için çok zor.