kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İpek Tanrıyar Life Med Estetik Merkezi'nin tanıtımı için poz verdi.

Gizli reklam yasağı sektörü krize soktu

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Tanı ve görüntüleme merkezi LifeMed, bünyesine Life Med Estetik Kliniği'ni de kattı. Açılışa katılan manken-oyuncu İpek Tanrıyar, merkezin tanıtımı için pozlar verirken 2 ay önce evlendiği işadamı Tunç Nazikoğlu ile mutluluğu yakaladığını söyledi. Evlendikten sonra ortalarda görünmeyen Tanrıyar, "Sorumluğum arttı, artık her şeye dikkat ediyorum. Çocukları çok sevmeme rağmen henüz kendimi o sorumluluğu alacak durumda göremiyorum" dedi.

Mankenlikte para yok!
Tanrıyar, güzel fiziğine ve kariyerine ilişkin de şunları söyledi:
* Ne kadar yersem yiyeyim, genetik olarak zayıf kalabiliyorum. Bazı insanlar yemek için yaşıyorlar, ben yaşamak için yemek yiyorum.
* Moda dünyası gizli reklam yasağı yüzünden krize girdi. Yapılan defileler az. Çok iyi koreograflar ve modacılar olmasına rağmen, sektör para kazandıran bir sektör olmaktan çıktı. Podyum dünyasındaki mankenlerin başka bir sektöre kaymaları şart! Çünkü mankenlik para kazandırmıyor. Defile yapılmıyor. Ayda bir defileye çıkan bir manken nasıl geçinecek! Para kazanmak için başta oyunculuk olmak üzere diğer sektörlere kayıyor ister istemez.
Haberin fotoğrafları