kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Larry King tarzında bir program yapacağım

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Ünlüler dünyasından ve yaptığı işten sıkıldığını söyleyen Hülya Avşar sadece başlayacağı televizyon programı için heyecanlı: Kaliteli bir program olacak. Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı bile davet edeceğim..
Türkiye Şampiyonası Veteran Tenis Turnuvası'nda adaşı Hülya Parıldar'a yenilerek turnuvadan elenen Hülya Avşar, maç sonrası çok ilginç açıklamalarda bulundu. Avşar, her şeyden sıkıldığını ve bir çıkış yolu aradığını söyledi: "Olaylara uzaktan bakınca dışarıdan görme fırsatı yakaladım. Ben dahil olmak üzere herkes rezil durumda. Hepimiz bitmiş vaziyetteyiz, sanat hayatı diye bir şey kalmamış. Herkes yerlerde. En büyük yanlışım şimdiye kadar uzakta kalmamak olmuş."

BAŞBAKAN'I ÇAĞIRACAK
Ünlü sanatçı, televizyonla ilgili yeni projesini de gazetecilerle paylaştı: "Her gün haber öncesi, Türkmax'ta gündem programı yapacağım. Kaliteli magazin, iş, politika, her şey olacak. Lary King tarzı bir program yapacağım. Yani tek konuk alacağım ve gerçekten bir şey yapan kişiler konuğum olabilecek. Mesela türbanını çıkaran Ali Müfit Gürtuna'nın eşi Reyhan Gürtuna... Hatta Başbakan'ı, Cumhurbaşkanı'nı bile davet edeceğim." Avşar gazetecilere yaptığı sohbet sırasında programı hakkında bilgi vermenin yanında yine sanat dünyasını topa tuttu, düşüncelerini anlattı. İşte Avşar'ın yine tartışma yaratacak sözleri:

* Sanatçılarımız aynı şeyleri yapmaktan sıkılmadı. Kimse kendisini yenilemiyor. 'İki haber oldum' diye gündemde kaldım zannediyorlar. Ben artık yaptığım mesleğin seviyesizliğinden sıkıldım...

* Türban meselesini seviyesiz buluyorum. Uzun süredir kaset çıkarmamamın nedeni de bu seviyesizlik.

YENİ ALBÜMÜ BEKLEYİN!

* Şu televizyon programı ve yeni çıkaracağım albümde ise iddialıyım. 3-4 ay sonra 'Hakikaten dediğiniz kadar varmış' diyeceksiniz. Ayrıca ilk defa bir albüm satacak, herkes bu albümü dinleyecek. Koleksiyonluk bir albüm olacak.

* Müzik tarzım değişecek. Türkü söylemeyeceğim, farklı bir şey olacak.

* Magazin, haberler, insan ilişkileri açısından berbat durumdayız. Ben bu ortamdan uzak kalmak, farklı müzik yapmak ve farklı bir boyuta geçmek istiyorum.

* Yaptığım meslekten, her şeyden sıkıldım. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum.

* Ben bilgi verici programlar yapmak istiyorum. Bundan sonra seyreden seyretsin, seyretmeyene güle güle olacak.