kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Teoman bu kez Kemer'de dağıttı

Hanım TÜRK
Rock müziğin aykırı ismi Teoman, önceki gece bir diskoda görüntülendi. İçtiği biraların da etkisiyle bir Rus kızla sarmaş dolaş dans edip öpüşen Teoman, patlayan flaşlara aldırmadı..
SABAH Rock müziğin aykırı ismi Teoman, önceki gece Antalya'nın Kemer ilçesinde adeta dağıttı. Daha önce de defalarda kameralara aşırı derecede alkollü yakalanan ve gazetecilere küfür eden Teoman, önceki gece saat 02.00 sıralarında yanında 3' kadın 7 kişi ile birlikte Kemer'in gözde eğlence mekânları arasında yer alan Clup İnferno'ya geldi. Art arda bira içen ve elinden sigarasını düşürmeyen Teoman, bir süre sonra arkadaşları masada otururken kalkıp piste indi ve sarışın, kıvırcık saçlı bir Rus kızla dans etmeye başladı.

RİTME KAPTIRDILAR
Müziğin ritmine kendilerini kaptıran Teoman ve Rus kız, bir süre sonra birbirlerini okşayıp dudak dudağa öpüşmeye başladı. Mekânda bulunan gazetecilerin patlayan flaşlarına aldırmayan ikili dakikalarca öpüştü. Genç kızın oteline dönmesinin ardından arkadaşlarının yanına giden Teoman, o andan sonra hiç dans etmeyip sürekli sigara içti.
Haberin fotoğrafları