kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Sevgilim ol' diyen babam yaşımda adamlar var!

* Oyunculuk yapmayı düşünüyor musun? Dizi teklifleri geliyor ama ben yarışmadan dolayı kabul etmiyorum. Oyunculuğu eğitimini aldıktan sonra düşünebilirim.

* Nasıl bir rolde oynamak isterdin? Bakışlarım çok etkileyicidir. Zaten beni Cansu Dere'ye benzetiyorlar. Cansu Dere'nin 'Sıla'da oynadığı rolü çok beğeniyorum. Öyle bir rolde oynamak isterdim.

* Sevgilin var mı? Yok. Zaten şu anda erkek arkadaşımın olmasını istemem. Çok hırslı olduğum için ikisi bir arada yürümez diye düşünüyorum. İlişkide baskın taraf ben olacağım için benim işime karışmasını istemem. Beni böyle kabul etmezse gitsin.

* Hiç kötü bir olay geldi mi başına? Manken olup da kötü olaylarla karşılaşmayan var mı? Çok kötü teklifler aldım. "Sevgilim ol, seni istediğin yere getireyim" diyen babam yaşında adamlar var.

* Davetlerde giydiğin cesur kıyafetlerle bakışları üzerine topluyorsun. Teşhirciliği seviyorsun galiba... Teşhircilikle ilgisi yok. Modacım Ebru Yener iddialı elbiseler yapıyor ve ben de dekolte kıyafetleri iyi taşıyorum. Ayrıca hiçbir kusurum yok, neden giymeyeyim ki, tabii giyerim. Cansu Dere Cansu Dere