kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ayrılığa sadece 2 ay dayanabildiler

Bir yılı aşan birlikteliklerini geçen temmuzda noktalayan Sophie Marceau ve Christophe Lambert, ayrılığa sadece 2 ay dayanabildi. Barışır barışmaz Saint-Tropez'ye tatile giden ikili, lüks bir yatta romantik anlar yaşarken görüntülendi..
Yolları 'Trivial' filminin setinde kesişen ancak geçtiğimiz temmuz ayında birlikteliklerini bitiren Sophie Marceau ve Christopher Lambert, ayrılığa 2 ay dayanabildi. Bir süre hiç görüşmeyen ikiliyi barışmaya götüren ilk adımı Marceau attı. Sevdiği adamı kaybettiği günden beri yüzü hiç gülmeyen seksi aktris, Lambert'i arayarak onu çok özlediğini ve onunla yeniden görüşmek istediğini söyledi. Lambert'in Marceau'nun teklifine olumlu yaklaşması üzerine, ikili önce baş başa Saint- Tropez'ye tatile gitti.

YATTA AŞK TAZELEDİLER
Valia adında son derece lüks bir yatta görüntülenen ünlü çift, deniz üzerindeki birkaç günlük tatilleri boyunca sürekli sarmaş dolaştı. Ardından uçakla İspanya'ya geçen ikili, bir ev kiraladı ve yaklaşık bir hafta kaldıkları ülkenin her köşesini el ele, kol kola dolaşarak düşman çatlattı.
Haberin fotoğrafları