kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ömer Taşçı

Katliamdan 'aşk dedikodusu' çıktı

Ercan SARIKAYA - Murat KEKLİKÇİ
Ömer Taşçı, 4 kişiyi yasak aşk yaşadığı yönündeki söylentiler nedeniyle, diğer 4 kişiyi de miras için öldürdüğünü söyledi..
Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Karacaören beldesinde iki aileden toplam 8 kişiyi av tüfeğiyle öldüren Ömer Taşçı'nın cinayetleri yasak aşk dedikoduları ve borç meselesi nedeniyle işlediği ortaya çıktı. Kemal Ertan ile eskiden iyi arkadaş olduklarını belirten Taşçı, iki yıl önce Ertan'a ev alması için 10 bin YTL para verdiğini, ev alırken parayı geri istediğini ama bir türlü vermediğini söyledi. Ömer Taşçı, Ertan ailesi ile bağa beraber gittikleri dönemde Ertan'ın eşi Hatice ile ilişkisi olduğu yolunda dedikodu çıktığını, ayrıca Kemal Ertan'ın babasının imam nikahlı eşi ile ilişkisi olduğu lafları yayılmaya başladığını ve bu lafları Kemal Ertan'ın annesi Ayşe Ertan'ın yaydığını öne sürdü. Ayşe Ertan'ın 20 yıl önce kendisine dost hayatı yaşamayı teklif ettiğini iddia eden Taşçı, "Kabul edersem kendisiyle sürekli ilişki kurabileceğimi, aksi takdirde ömür boyu başıma türlü çoraplar öreceğini söyleyerek tehdit etti. Ben kabul etmedim" dedi.

KARDEŞLERİYLE DÖVDÜ
Kemal Ertan'ın borcu ödememek için dedikoduları kullandığını iddia eden Taşçı 2 ay önce Ertan ve kardeşlerinin kendisini "Hatice Ertan'la ilişkin varmış" diye dövdüklerini, kardeşi Ahmet ve eşinin de onların yanında yer alması üzerine bu iki aileyi yok etmek için uygun zaman kolladığını söyledi. Ömer Taşçı olay günü Kemal Ertan ve kardeşinin aileleriyle birlikte bağlara gittiğini görüp harekete geçtiğini belirtti.