kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
CHP Hatay Milletvekili Gökhan Durgun

Çiş davası açıldı

Murat KARAMAN Yaser ÇAPAROĞLU MERKEZ
Antakya Belediyesi'nin sokakta ihtiyacını giderdiği iddiasıyla para cezası kestiği CHP'li Durgun cezanın durdurulması için dava açtı. Belediye Başkanı Yeloğlu ise "Ödemeli" dedi..
Sokağa ihtiyacını giderdiği" iddiasıyla Antakya Belediyesi Encümeni tarafından 117 YTL'lik para cezasına çarptırılan CHP Milletvekili Gökhan Durgun, dün para cezasının durdurulması için dava açarken, daha sonra maddi ve manevi tazminat davası açacağını söyledi. 5 ay önce alınan karar çerçevesinde ilk kez Milletvekili Durgun'a uygulanan cezanın mimarı olan Partili Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu ise "Özür dileyip, cezasını ödemeli" dedi. Kendisine atılan iftirayı temizlemek için dava açtığını söyleyen Durgun, şöyle konuştu: "Avukatım 117 YTL'lik para cezasının durdurulması için dava açtı. Hemen arkasından maddi ve manevi tazminat davası açacağız. Üzerime atılan çirkin ve kirli olayları en kısa zamanda aydınlatacağım ve bunu tüm kamuoyu görecek. 'Çamur at izi kalsın' oyunu oynadılar. Bu itibar zedelemek için siyasi bir taktik.''

EMNİYET: GÖRMEDİK
Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu ise, "Gökhan Durgun olayı kişiselleştirdi. Aslında bu insani bir davranış. Hata yapmak insanlara mahsustur. Ödeme süresini geçirirse icra yoluyla tahsil cihetine gideceğiz" dedi. Öte yandan CHP Milletvekili Durgun hakkındaki iddialarla ilgili olarak Hatay Emniyet Müdürü Osman Çapalı, "Milletvekili anılan saatte olay yerindeydi, ancak ihtiyaç giderdiğini görmedik" diye konuştu.