kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aksu ile bir günlük müzik festivali!

'Sezen Aksu Geleneksel Yaz Konserleri' adıyla 14 Ağustos'ta başlayan konserler dizisi, yarın akşam İstanbul'da sona erecek. Aksu'ya finalde Ceza, Alessandro Safina, Mısırlı Ahmet ve Anadolu Ateşi eşlik edecek..
Sezen Aksu, P&G'ın 20'nci yıl kutlamaları kapsamında Bursa'dan Van'a, Antalya'dan İstanbul'a 10 ilde gerçekleştirdiği turne programının son konserini yarın akşam İstanbul'da verecek. Turnenin finali olması sebebiyle farklı bir repertuvardan oluşacak konser, konuklarına sevilen isimleri bir arada izleme imkanı da sunacak. Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleşecek konserde; darbuka ustası Mısırlı Ahmet, rap yorumcusu Ceza, İtalyan tenor Alessandro Safina ve büyüleyici şovuyla Anadolu Ateşi; Aksu'ya eşlik edecek.

İLK KEZ CANLI DÜET
Sezen Aksu bu konserde farklı olarak, profesyonel yaşamı boyunca yolunun kesiştiği bu sanatçılarla ilk kez canlı düet yapacak. Aksu, tüm dünyada satışa sunulan Sognami' albümünde yer alan İtalyanca- Türkçe 'Bile Bile' adlı şarkıya düet yaptığı İtalyan tenor Alessandro Safina'yı ve 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' düetiyle Türkiye'deki rap müziğinin en önemli temsilcilerinden Ceza'yı ağırlayacak. 'Darbuka efsanesi' olarak tanınan, tarih boyunca denenmemiş bir teknik ve çalma stili geliştiren Mısırlı Ahmet de, konserde hem kendi repertuvarından örnekler sunacak, hem de Sezen Aksu şarkılarından bazılarını da kendi tekniği ile yorumlayacak. Konser, Anadolu Ateşi'nin danslarıyla bir müzik şölenine dönüşecek.
Haberin fotoğrafları