kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Geçtiğimiz aykendi şemsiyemarkasını piyasayaçıkaran Rihanna,hem müzikten hemde bu tür işlerdenservetine servetkatmaya devamediyor ancakailesini hiçdüşünmüyor.

Rihanna para kırıyor babası işportacılık yapıyor

R&B yıldızı Rihanna'nın babası yaşamını işportacılık yaparak kazanıyor. Güzel şarkıcı, bir dönem uyuşturucu bağımlısı olan babası yüzünden çok kötü bir çocukluk geçirdiğini söylüyor ve ona hiç para vermiyor..
Henüz 19 yaşında olmasına rağmen güzelliği ve yumuşacık sesi sayesinde adını tüm dünyaya duyuran Rihanna, Fransız 'Closer' dergisine sanılanın aksine hayatının her zaman bir peri masalı tadında geçmediğini açıkladı. Babası Ronald Fenty'nin geçmişte bir uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf eden güzel şarkıcı, acılarla dolu bir çocukluk geçirdiğini söyledi:

KOKAİN BAĞIMLISIYDI
"Babam kokain bağımlısıydı. Annem evde sık sık onun kokain çekerken kullandığı malzemeleri bulurdu. Böyle zamanlarda ikisinin arasında büyük tartışmalar yaşanırdı. Çok küçük olduğum için olup biteni anlayamıyordum. Tek bildiğim babamın neredeyse tüm zamanını banyoda geçirdiğiydi. Kardeşlerim ve ben, kendisine soğuk davranınca babam tedavi gördü ve uyuşturucu bağımlılığından kurtuldu..."

SOKAKLARDA GÖMLEK SATIYOR
İyileşmesine rağmen kızıyla arasındaki buzları eritemeyen baba Fenty, hayatını Barbados'un başkenti Bridgetown'da seyyar satıcılık yaparak kazanıyor. Albümleri milyonluk satışlara uzanan Rihanna, babasına tek kuruş destekte bulunmuyor. Arabasının arkasına yüklediği gömlek, deodorant ve benzeri ürünleri satarak geçimini sağlayan Fenty, "Kızımın parasını değil, beni sevip saymasını istiyorum. Alın terimle kendi paramı kazandığım için çok mutluyum" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları