kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kırmızıgül'ün yönettiği 'Beyaz Melek' 16 Kasım'da vizyona girecek.

İçim çok rahat çünkü ödevimi iyi yaptım!

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
İlk sinema filmi 'Beyaz Melek'in çekimlerinin tamamlanması şerefine Kuruçeşme'de film ekibiyle pasta kesen Mahsun Kırmızıgül iddialı konuştu: Çok çok iyi bir film çektim. Ödevimi çok iyi yaptım. İçim çok rahat!..
Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp, yönettiği ve oynadığı 'Beyaz Melek' adlı sinema filminin 7 hafta süren çekimleri sona erdi. 16 Kasım'da vizyona girecek olan filmin oyuncuları, çekim sürecinin sona ermesini önceki akşam Kuruçeşme'deki Nikki's adlı restoranda yemek yiyerek kutladı.

Gişe kaygım yok
Filmde rol alan oyuncuların katıldığı yemek, oldukça eğlenceli geçti. Konuklarını kapıda karşılayan ve gece boyunca onlarla tek tek ilgilenen Mahsun Kırmızıgül, ilk sinema filmi şerefine onlarla birlikte pasta da kesti. Herkesin merakla beklediği filminin çok konuşulacağından emin olduğunu belirten ünlü türkücü, gişe kaygısı taşımadığını söyledi ve ekledi:

Bizi senaryom birleştirdi
"Herkes Nejat Uygur, Erol Günaydın, Yıldız Kenter ve Gazanfer Özcan gibi usta isimleri nasıl biraraya getirdiğimi merak ediyor. Onları biraraya getiren ben değildim, senaryomdu. Ben hikayeme inandım, onlar da bana. Benim için önemli olan ne oyunculuktu, ne de yönetmenlik. Bu isimlerle biraraya gelmekti. Çok çalıştım, ödevimi çok iyi yaptım. İçim çok rahat. Türkiye'nin en iyi filmini yaptığımı iddia etmesem de, çok çok çok iyi bir film yaptığımı düşünüyorum."
Haberin fotoğrafları