kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Seda Sayan - İbrahim Tatlıses kendi davetine beyaz tişört ve blucin ile katıldı.

İbo ile Seda Sayan ortak iş kuruyor

İlker GEZİCİ MAGAZİN
Sanat dünyasının sıkı dostları İbrahim Tatlıses ile Seda Sayan, ortak oluyor. İki ünlü, kendilerine hava taksi filosu kurmaya hazırlanıyor..
İbrahim Tatlıses, 'Türkiye'nin en tatlı televizyonu' sloganıyla lanse edilen Tatlıses TV'nin 6'ncı yıldönümünü Kuruçeşme Arena'da düzenlenen bir davetle kutladı. Geceye Seda Sayan'la birlikte katılan ünlü türkücü, yeni bir sektöre adım attığının müjdesini de o gece verdi.

İki uçak gelecek
Gazetecilere "Seda Hanım'la yeni bir işe girdik. Lahmacun zinciri kuracağız" diye espri yapan Tatlıses; daha sonra 'sıkı dostu' ile hava taksi filosu kuracaklarını açıkladı. Sayan'a 'ortak' diye hitap eden İbo, yeni işiyle ilgili şunları söyledi: "2 tane Kingair 350 tipi uçak sipariş verdik ama bu işler hemen olmuyor Uçaklar 6 ay sonra gelecek. Ben de eski uçağımı satıp, yenisini alacağım. Şirketin isminin ne olacağına da henüz karar vermedik. Seda'yla ikimizin isminden bir şey çıkartacağız."

25 kilo çiğ köfte!
Seda Sayan da, "İbrahim'in kafası ticarete çok iyi çalışıyor. Ona güvenim sonsuz. Onun her işinde yanındayım" diyerek hava taksi işinde iddialı olduklarını vurguladı. Tatlıses TV'nin davetinde konuklarıyla tek tek ilgilenen İbo, 25 kilo kıymadan çiğ köfte yaptırdı. Adnan Şenses, Ceylan, Can Tanrıyar, Hakan Altun gibi isimlerin katıldığı gecenin sonunda pasta kesilerek yeni yayın döneminin açılışı kutlandı.