kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Aziz Yıldırım

'Kimseyi tanımam'

Beşiktaş amigosunun ölümüyle sonuçlanan bedava bilet terörüyle ilgili konuşan, F.Bahçe Başkanı Yıldırım: Bu işlerin temizlenmesi için yıllardır uğraşıyorum..
İstanbul'un üç büyük kulübünün başkanı, Beşiktaş amigosu Ferdi Arslan'ın bilet ve pankart kavgası sonucu öldürülmesi olayını değerlendirdi. Şeref tribününün girişindeki görevlilere "Eğer benim korumamda bilet yoksa onu bile içeri almayacaksınız" talimatını verdiği bilinen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Herhangi bir demeç vermek istemiyorum. Benim yolum belli. Bu işlerin temizlenmesi için yıllardır uğraşıyorum ve bu yolda kimseyi tanımam" dedi.

BİLET VERSEM SORUN OLMAZ
Son cinayetle birlikte vizörlerin yeniden Çarşı'ya ve Beşiktaş'a dönmesi ile gündeme oturan Yıldırım Demirören ise konuyla ilgili şunları söyledi: "Ortada adli olarak takip edilen bir olay varken açıklama yapmak istemiyorum. Tamamen adli bir olaydır ve şu an süreç devam ediyor. Kulüp olarak, zamanı gelince resmi bir açıklama yapacağız." Galatasaray taraftarıyla son iki yıldır sıkıntı yaşayan Başkan Özhan Canaydın ise "Galatasaray'da yönetimin taraftara bilet vermesi gibi bir olay söz konusu olsa, taraftar ile benim aramdaki sorun yaşanır mı? Tablo ortada, hâlâ bana "Bilet veriyor musunuz?" sorusu geliyor. Bilet versem bu sıkıntıyı yaşar mıyım?" dedi.
Haberin fotoğrafları