kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bodrum günlüğü

ÖNER ÖNGÜN
Önce sereserpe sonra rahibe!
Bodrum'u mesken tutan güzel oyuncu İpek Tuzcuoğlu, geçtiğimiz gün İsmail Akkaya ile birlikte Türkbükü'ndeki Ev Beach'te 'sereserpe' güneşlenirken objektiflere yakalandı. Minderlerin üzerine yüzüstü uzanan ve rahat bir şekilde sırtını yakmaya çalışan Tuzcuoğlu, fotoğraflarının çekildiğini görünce; büyük bir panikle toparlanmaya çalıştı. Önce havlu ile üzerini kapatan İpek Tuzcuoğlu, daha sonra hemen yanındaki arkadaşının uzattığı elbisesini giyerek adeta rahibe gibi kapandı. Güzel oyuncu, deniz sefası bölündüğü için sinirlenerek, plajdan ayrıldı.

Halk plajında mangal keyfi
Eski Türk filmlerinin 'tecavüzcü' karakteri Nuri Alço, Bodrum'un tadını çıkarıyor. Hafta sonu, Yalıkavak'taki halk plajında arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren Alço, mangal keyfi yapmayı da ihmal etmedi. Etlerin pişmesiyle ilgilenen Nuri Alço, fotoğraflarının çekildiğinin farkına bile varmadı. Şortundan taşan göbeğiyle dikkat çeken oyuncu, sosyetik plajlar yerinde halka ait bir sahilde olmaktan mutlu görünüyordu.

Tansa'nın aile boyu tatili

Yaklaşık bir aydır Bodrum'da tatil yapan Tansa Mermerci, kayınpederinin evinin olduğu Aktur'daki Beyaz Beach'te objektiflerimize takıldı. Hamile olan sosyetik güzel, eşi Can Ekşioğlu ile bol bol güneşlenip, denize girerken; dede Uğur Ekşioğlu ise torunuyla oynayıp, stres attı.
Haberin fotoğrafları