kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şirket haberleri

18. Züchex Züccaciye Fuarı 22 Ağustos'ta
18. Züchex (Uluslararası Zücaciye&Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri Fuarı) 22- 26 Ağustos tarihleri arasında Tüyap Fuar merkezinde düzenlenecek. Dünyanın en büyük dördüncü fuarında "porselen dudaklar" görücüye çıkarken, bir tabağın içine "doldurulan" İstanbul'un ilgi çekeceği belirtiliyor. Ev hayatını daha renkli ve daha keyifli hale getirmek isteyen üreticilerin ilginç model ve tasarımlarla görücüye çıkacağı fuarda en dikkat çekici tasarım ve çizimler arasında Luyana porselen firmasının hazırladığı "Cat Collection"un bulunduğu kaydedildi.

Samsung'dan % 50 tasarruflu televizyon
Samsung Electronics, dünyanın ilk 70" full high-definition LCD televizyonunu Türkiye pazarında tüketiciyle buluşturacağını açıkladı. Geleneksel ekran yerine, LED ( Ligt-Emitting diyote) ekrana sahip olan televizyon, titremeleri ve gölgelemeleri yok ediyor. Yapılan açıklamada ayrıca Samsung'un bu modelinde bulunan iki adet gizli hoparlör ve "rear woofer" ile ses kalitesini yükseltirken, 500.000: 1 kontrast oranı ve yüzde elli enerji tasarrufu sağlandığı belirtiliyor.

Şekerbank'dan çiftçiye Hasat kart
Şekerbank, çiftçilere yönelik özel bir hizmet sunmaya başladıklarını bildirdi. "Üretimimize destek, kesenize bereket" sloganıyla Hasat Kart'ı Türk çiftçisinin hizmetine sunan banka bu kart ile çiftçilerin hayatının kolaylaştırılmasını amaçlıyor. Yapılan açıklamada, çiftçilerin ticari ve kurumsal ihtiyaçlarının yanı sıra bireysel ihtiyaçlarını da karşılayabilecekleri kaydedildi. Kendi hasat zamanlarına göre istedikleri vade seçenekleri ile ödemelerini yapabilecek olan çiftçiler'in, tüm Türkiye'de geçerli olan Hasat Kart sahibi olabilmek için Şekerbenk şubelerine başvurmak yeterli.

Aneltec ZTE ile 'prensipte anlaştı'

Aneltech ve ZTE, IPTC (Operatörler tarafından verilen sayısal televizyon yayınlarının, isteğe bağlı, kişisel içerik kayıt sistemleri ve etkileşimli servislerin tamamı) projelerinde yaptıkları işbirliğini güçlendirme ve yerli katma değeri artırmak amacıyla işbirliği yapacaklarını açıkladı. Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, IPTV, STB ve benzeri son kullanıcı ürünleri ile IPTV parçaları ve cihazlarının Türkiye'de üretileceği belirtildi. Aneltech tesislerinden ve iş gücünden yararlanılarak hayat geçirilmesi planalan projeye göre, Türkiye'de üretimle ilgili olarak ürün tasarımı yapılacak ve geliştirilecek, ARGE faaliyetleri yapılacak ve gerekli teknik bilgi ve teknolojinin ZTE tarafından transferi sağlanacak.
Haberin fotoğrafları