kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Kendi markasını yarattı

Erkek giyim sektöründe 40 yıldır gösterdiği başarısı ile iş hayatında ismini ve kalitesini kanıtlayan İbrahim Kefeli, bundan sonraki yoluna ismini taşıyan yeni markası ile devam edecek.
Seçimlerin bitmesinin ardından herkes tatil programını hayata geçirince İstanbul hayalet şehir kıvamına büründü! Tatile çıkmayanlar da herhalde evlerinde çekirdek çitleyip, televizyon seyrediyor; çünkü sokaklarda resmen incin top oynuyor! Düğünler, davetler bıçak gibi kesildi. İşin garibi, seçim ertesi İstanbul'un elitlerinin akınına uğrayan Bodrum'da da şu sıralar kimse yok gibi; artık tek tük fotoğraf geliyor. Herhalde herkes topyekun yurtdışına göçtü! Bu hafta bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olan davetlerden en öne çıkanı, İbrahim Kefeli'nin yeni markası şerefine verdiği davetti. Bisse'nin eski sahibi İbrahim Kefeli, bundan sonra yoluna kendi adını verdiği yeni markasıyla devam edecek.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ 24 YAŞINDAKİ KIZI İREM
İş dünyasının tanınmış isimlerinden İbrahim Kefeli, takım elbise, gömlek, ceket, pantolon, triko ve ayakkabı gibi erkeğin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek kendi adını taşıyan markasını yarattı. Bisse'yi kardeşine emanet eden İbrahim Bey, bundan sonra yoluna İbrahim Kefeli' markasıyla ve 24 yaşındaki kızı İrem'le devam etmeye karar vermiş. Açılış kurdelesini İstanbul Valisi Muammer Güler ve kızı İrem'le birlikte kesen İbrahim Bey'i, Osmanbey'deki yeni mağazasının açılışında dostları da yalnız bırakmadı.