kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yerli stüdyoya artık yabancı da geliyor!

ESİN ÖVET MAGAZİN
Türkiye'de ilk kez dünya standartlarına uygun olarak kurulan MDM müzik stüdyosu yurtdışından da ilgi görüyor. Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses gibi starların tercih ettiği stüdyoya şimdi dünyaca ünlü isimler geliyor..
Artık Türkiye'de de dünya standartlarında bir müzik stüdyosu var. İsmi MDM... Ulus Müzik'in sahibi İskender Ulus'un 2004 yılında projelendirdiği ve yapımı 2.5 yıl süren stüdyo 2 milyon YTL'ye mal oldu. Kayıt alanı ve ekipmanıyla Türkiye'nin en iyi stüdyolarından biri olan MDM isimli stüdyoda senfonik olarak 80 kişi aynı anda canlı performans sergileyebiliyor. Türkiye'nin en büyük stüdyosu olma özelliği taşıyan MDM'de akustik davul kayıtları için özel taş oda, mix'ler için analog ve dijital olmak üzere 110 kanal bulunuyor. Yani MDM stüdyolarında hem analog hem de dijital kayıt yapılabiliyor.

HERKESİN TERCİHİ
Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Cemal Reşit Rey Orkestrası, Işın Karaca, Emrah, Gülşen, İbrahim Erkal, Gökhan Tepe, Burhan Çaçan, Şebnem Ferah, Mustafa Sandal, Genco Arı ve Ekrem Düzgünoğlu gibi ünlü isimlerin kayıt yaptığı stüdyoda şimdi dünyaca ünlü starlar da çalışmaya başladı. İki günlüğüne MDM stüdyolarında çalışan dünyaca ünlü caz adamları Dave Weckle, Mike Stern ve Anthony Jackson, hem stüdyoya hem de İstanbul'a hayran kaldı.
Haberin fotoğrafları