kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Andy Warhol'un 'Bir gün herkes 15 dakika için ünlü olacak' sözü, 'hediyemax.com' sayesinde gerçeğe dönüşüyor. Andy Warhol'un 'Bir gün herkes 15 dakika için ünlü olacak' sözü, 'hediyemax.com' sayesinde gerçeğe dönüşüyor.

Bir gün için star olmak ister misiniz?

Gazetelerde ve dergilerde boy gösteren ünlülere özenip, "Keşke ben de böyle fotoğraflar çektirebilsem" diyenler, dikkat! İnternetin en çok tıklanan hediye sitelerinden 'hediyemax.com' bu hayalinizi gerçekleştiriyor. Site, kullanıcılarına bir günlüğüne star olma imkanı sunuyor. Siteye tıklayıp helikopter gezisi ve şarap tadımı kursu gibi onlarca hediye seçeneğinden 'Bir Günlük Star Olun' paketini seçenler; şık bir mekanda profesyonel kuaförler, fotoğrafçılar ve uzman makyözlerle biraraya geliyor. Müşterinin saçı, kıyafeti ve makyajı kendisinin beklentileri doğrultusunda hazırlandıktan sonra sıra profesyonel fotoğraf çekimine geliyor.

TEK YA DA TOPLU
2.5 saat süren çekimler sırasında yakalanan pozlar özel bir CD'ye yüklenerek müşteriye sunuluyor. Bir günlüğüne star olmak isteyenler, bu paketi tek başlarına kullanabilecekleri gibi sevdikleriyle birlikte objektif karşısına da geçebiliyor. Bilgi için: 0212 671 91 81