kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Vücutları S.O.S veriyor!

Onlar Hollywood'un birbirinden güzel yıldızları... Ancak son aylarda vücutlarındaki değişikliklerle hayranlarını hayalkırıklığına uğratıyorlar. Çoğu kendini 'ters ışık' kurbanı gibi gösterse de vücutlarının S.O.S verdiği bir gerçek!..
Selülitleri almış başını gidiyor
Geçtiğimiz haftalarda Los Angeles'ta klip çekimleri sırasında giydiği bu elbisesiyle selülitleri iyice ortaya çıkan Britney Spears, iki doğum sonrası eski formuna bir türlü kavuşamadı.

Parmağına dikkat edin!
Ünlü aktris Jennifer Garner'ın yamuk ayak parmağına dikkat edin. Açık ayakkabı giymekten nefret eden Garner için Dr. David Watts, "Yüksek topuklu giydikçe, durumu kötüleşecek" diyor.

Sanki 6 parmağı var
Amerikan televizyonlarının ünlü sunucusu Oprah Winfrey'in taraklı ayağı, sanki 6 parmağı varmış gibi duruyor. Uzmanlar, bu sorunun estetik bir operasyonla düzeltilebileceğini söylüyor.

Liposuction kurbanı oldu
Ekranların sevilen oyuncularından Tara Reid, kötü bir liposuction ameliyatı kurbanı. Karnındaki yağlardan kurtulabilmek için liposuction yaptıran Reid'in ameliyat izi hala ortada...

Bir deri bir kemik kaldı
Ünlü model Kate Moss, Pete Doherty'den ayrıldığından bu yana tam anlamıyla eriyor. Bacaklarındaki yağ dokusu yok olmaya başlayan Moss'un bu hali, yeteri kadar kalori almadığının göstergesi.

Sporun fazlası ona yaramıyor
Spora olan düşkünlüğüyle tanınan Madonna'nın kolları görenlere, 'Yogayı biraz fazla abartmış' dedirtiyor. Düzenli olarak fitness ve yoga yapan ünlü şarkıcının kolları aşırı zayıf. Beslenme uzmanı Alexa Fishback, "Madonna'nın adale yapısı kuvvetli ama kolları aşırı zayıf ve hiç sağlıklı görünmüyor" yorumunu yapıyor.

Zayıflıktan kopacak!
Ünlü rockçı Courtney Love, geçmişteki kilolu haline oranla şimdilerde aşırı zayıflığıyla dikkat çekiyor. Kilo verebilmek için sürekli haşlanmış sebze, ızgara balık ve brokoli yiyen Love, çok sağlıksız görünüyor.
Haberin fotoğrafları