kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Cengiz Bayırlı Edi Debbahar Cenk Fis Ünlüçerçi

Trump'ın dairelerini Helin Avşar satacak!

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Helin Avşar büyük balığı tuttu! Dünyanın en ünlü iki emlakçısı Trump ile Perez'in Miami sahilindeki dairelerini Türkiye ve Avrupa'da satıp yüzde 2 kazanacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Trump'ın dairelerini Helin Avşar satacak!
Helin Avşar, Paris Hilton'a benzetilmesinin meyvelerini toplamaya başladı. 'Celebrity Fee' (Tanınma Ücreti) adlı sistemi hayata geçiren genç Avşar, ilk parasını bir otelin tanıtımını yaparak kazanmıştı. Asıl büyük balığı ise bu işin ardından aldığı teklifle kaptı. Avşar, dünya emlak kralları olarak tanınan Donald J. Trump ile Jorge M. Perez'in Miami sahilinde yaptırdığı 5 binada yer alan dairelerin Türkiye ve Avrupa'daki satış temsilciliğini üstlendi.

Hırsından etkilendik
Debba Real Estate adlı şirketin ortakları olan Cengiz Bayırlı, Edi Debbahar ve Cenk Fis Ünlüçerçi geçtiğimiz günlerde, Miami'deki dairelerin satış temsilciliği için Helin Avşar'a ortaklık teklifinde bulundu ve kabul cevabı aldı. Helin Avşar artık, Debba Real Estate'nin 'kadın yüzü' olarak Trump ile Perez'in dairelerinin satış temsilciliğini yapacak. Ünlüçerçi, Avşar'ı seçme nedenlerini şöyle anlattı: "Helin'in hırsı ve başarma azminden yararlanmak istiyoruz. Şirketimizin 'kadın yüzü' olarak bize oldukça katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Moda işinde başarılı olamadı. Çünkü moda Helin'in kişiliğine uygun bir iş değildi. Onun kişiliğinin distribütörlük yapmasına daha uygun olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca Helin, İsviçre American College'da işletme eğitimi gördü. Bu eğitimi distribütörlük yapmasına yardımcı olacaktır."

Payı yüzde iki olacak
Miami'deki binaların yapımı 2008 sonuna kadar tamamlanacak. Bu binalarda yer alan dairelerin fiyatları 400 bin dolar ile 6 milyon 200 bin dolar arasında değişiyor. Helin Avşar, sattığı daire başına yüzde 2 kazanacak. Yani bir daire sattığında en az 8 bin dolar, en çok da yaklaşık 120 bin dolar parası olacak. Donald J. Trump ile Jorge M. Perez, kasım ayında randevu verdikleri Cengiz Bayırlı, Edi Debbahar, Cenk Fis Ünlüçerçi ve Helin Avşar ile Miami'de buluşacak.
Haberin fotoğrafları