kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yeşim Salkım

İtiraf ediyorum; ben de selülitliyim!

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Yeni single'ı 'Yuvarlanan Taşlar'ı basına tanıtan Yeşim Salkım itiraf etti: Bikinili görüntülenmek istemiyorum çünkü selülitlerim var. Hayranlarım beni çirkin görmemeli!..
13 yıllık sanat hayatına 9 albüm ve 1 single sığdıran Yeşim Salkım, yeni single'ı 'Yuvarlanan Taşlar'ın tanıtımını Taksim'deki Panaroma Summer adlı mekanda yaptı. Geçtiğimiz hafta Çeşme'de güneşlenirken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına 'Sizi üstlerinize şikayet edeceğim' diye sitem eden ünlü sanatçı, ilk iş olarak gazetecilerin gönlünü aldı.

ESTETİK YAPTIRABİLİRİM
Selülitleri olduğunu ve bu nedenle bikinili görüntülenmek istemediğini itiraf eden Salkım şöyle konuştu: "Şov dünyasında yer alan herkes güzel görünmek zorunda. Ben de sevenlerimin karşısına hep güzel çıkmak istiyorum. 40'lı yaşlarımdan sonra estetik yaptırmayı bile düşünüyorum."

BAMBAŞKA BİRİ OLDUM!
Yeni single'ının yakında çıkaracağı albümünün ön çalışması niteliğini taşıdığını belirten Salkım, kariyerinin en iddialı dönemine girdiğini belirtti. Artık hem özel hem de iş hayatında bambaşka bir Yeşim olacağını dile getiren sanatçı, müzik sektöründe hüküm süren polemiklere de değindi. Salkım, "Artık kimseyle polemiğe girmeyeceğim. Bu tür tartışmaların içine girdikten sonra televizyonda kendimi gördüğümde tanıyamıyorum" diye konuştu.

KİMSE POLEMİĞE GİRMESİN
Bir starın gizemli olması ve sürekli televizyonlara çıkmaması gerektiğini geç de olsa anladığını dile getiren güzel şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Sanatçılar, yapıcı eleştirilerle birbirine yardımcı olmalı. Bizim dönemimizde böyleydi. Hakan Altun, Yonca Evcimik, İzel, Emel, Aşkın Nur Yengi, hepimiz arkadaştık. Geceleri aynı evde toplanıp oyun oynardık. Yeni nesil sanatçılar arasında bu arkadaşlık yok. Hande Yener, Bengü ve Demet Akalın mesela... 3'ü de iyi şarkıcılar. Birbirlerine laf atmaktansa birlik olup, beraber hareket etseler daha kalıcı olurlar bence..."