kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Deniz Pulaş, üstsüz güneşlenirken eşi Sarp Akkartal da yanındaydı.

Bodrum günlüğü

Plaja iner inmez üstünü çıkardı!
Podyumların emekli mankeni Deniz Pulaş, dün geldiği Bodrum'da ayağının tozuyla kendini deniz kenarına attı. Kocası Sarp Akkartal ve manken arkadaşı Ceylan Saner'le Torba'daki Escap Otel'de tatil yapan Pulaş, deniz kenarına iner inmez de bikinisinin üstünü çıkarıp, güneşe karşı sere serpe uzandı.

PANİĞE KAPILDI

Geçtiğimiz yıllarda da objektiflere 'üstsüz' yakalanan Deniz Pulaş, etraftakilerin meraklı bakışlarına hiç aldırmadı. Zayıflığıyla dikkat çeken Pulaş'ı paniklendiren an ise; gazetecilerin görüntü aldığını fark ettiği an oldu! Üstsüz fotoğraflarının çekildiğini anlayan Deniz Pulaş, aceleyle toparlandı. Pulaş'la birlikte güneşlenen manken Ceylan Saner ise deniz kenarında bol bol bira içti. Serinlemek için su yerine bira içmeyi tercih ettiği gözlenen Saner'in yanında sevgilisi de vardı.

Deniz'in içinde sürekli öpüştüler

Tiyatrocu Yosi Mizrahi de Torba'daki Escap Otel'in ünlüleri arasında yer alıyor. Önceki gün sevgilisiyle denizde öpüşürken objektiflere yakalanan Mizrahi, rahatlığıyla dikkat çekti. Sarışın aşkıyla sürekli samimi bir görüntü sergileyen ünlü tiyatrocu, çevresindekilerle hiç ilgilenmedi.
Haberin fotoğrafları