kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Katie Leung ve Phelps kardeşler Türk hayranlarının kendilerine gösterdiği ilgi karşısında duygulandıklarını dile getirdi. Katie Leung ve Phelps kardeşler Türk hayranlarının kendilerine gösterdiği ilgi karşısında duygulandıklarını dile getirdi.

Harry Potter galasında çocuklar çığlık çığlığa

Mustafa DERYAHAN/MAGAZİN
'Harry Potter' serisinin son filminin Türkiye galasına oyunculardan Katie Leung ile Oliver-James Phelps kardeşler de katıldı. Üç ünlü çığlıklarla karşılandı..
'Harry Potter' serisinin son filmi 'Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın Türkiye galası önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki Cinebonus Sineması'nda yapıldı. Galaya, filmde Harry Potter'ın ilk aşkını canlandıran Katie Leung ve yaramaz ikizler Fred ve George Weasley'e can veren Oliver ve James Phelps de katıldı. İstanbullular filmin oyuncularını çığlıklar atarak karşıladı. Avrupa'daki galaları aratmayan gecede üç ünlü oyuncunun korumalığını bir jilet firmasının reklamlarında canlandırdığı 'Ali Desidero' karakteriyle tanınan Yıldırım Memişoğlu yaptı.

ÜNLÜLER ÇOCUKLARIYLA GELDİ
Galaya katılan ünlü simalar arasında İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun oğlu Murat Aksu ve torunları Merve ile Mina, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kemal Hanlı ve oğlu Kutlay, Reha Muhtar ve manevi kızı Ayşe Nazlı, Pınar Aylin, Defne Samyeli ve kızı Deren, Hilal Kosif, Melda Kosif ve Ali Gürel vardı.
Haberin fotoğrafları