kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İzzet Antebi yanındaki genç kızla görüntü vermek istemedi ve gazetecilere garsonlarla haber gönderdi.

Çeşme günlüğü

İzmirli güzele gönül vermiş
Geçtiğimiz günlerde adı Helin Avşar'la bir mekanın tuvaletinde seviştiği iddialarına karışan sosyetik çapkın İzzet Antebi, Çeşme'de tatil yapıyor. Önceki gece Serdar Ortaç'ın sahne aldığı Club Çeşme'de kumral bir genç kızla hayli samimi görünen Antebi; yakın arkadaşlarına 'adı sır gibi saklanan' bu İzmirli kıza aşık olduğunu söylemiş!

Bikinili görüntüpazarlığı!
Geçtiğimiz haftalarda "Beni bu yaz bikiniyle göremeyeceksiniz. Yabancı dil öğrenmek için Londra'ya gideceğim" diyen Tuğba Ekinci, Çeşme sahillerinde ortaya çıktı! Bojito Beach'te güneşlenirken bir yandan da sevgilisinin fotoğraflarını çeken Ekinci, gazetecilerin varlığını fark edince huzursuz oldu.

İSTEDİĞİ OLMADI
Mekan sahibinden gazetecilerin gitmesini isteyen ünlü şarkıcı, daha sonra paparazzilerle pazarlığa oturdu! Biraz kilo aldığı gözlenen Ekinci, "Haberim olmadan çektiğiniz mayolu pozlarımı silerseniz. jet-ski'ye binip size poz veririm" dedi. Pazarlıktan istediği sonucu alamayan şarkıcı, jet-ski üzerinde görüntülenmesini engellemek için korumasını devreye soktu ama yine de amajına ulaşamadı.

Fotoğraflarıkontrol etti
Yaklaşık iki yıldır podyumlarda boy göstermeyen Gizem Özdilli, kardeşi ile birlikte Çeşme'de ortaya çıktı. Bikinisiyle objektiflere takılan Gizem, foto muhabirlerinden rica ederek görüntülerini inceledi. Biraz kilo aldığı dikkat çeken Özdilli, daha sonra iskelede cep telefonuyla konuşarak boy gösterdi.

Kakılmış'ınaile saadeti
Ünlü tiyatro sanatçısı Yasemin Yalçın, eşi İlyas İlbey ile birlikte tatil için Çeşme'ye geldi. Akşam yemeğini Dalyan'da bir balıkçıda yiyen çift, keyifli zaman geçirdi.

Kızlarıyla tatilde Kızlarıyla tatilde
Yakışıklı işadamı Cem Boyner, kızları Elif ve Ayşe'yle birlikte Çeşme'de tatil yapıyor. Alaçatı'daki Tuval Restaurant'ta objektiflere takılan Boyner, "İşlerimin yoğunluğundan bugüne kadar tatil yapamadım. Çeşme ilk durağımız, ardından Bodrum'a gideceğiz" dedi. Boyner ve kızları Alataçı'da kaldıkları sürede bol bol alışveriş de yaptı.

El ele konsere gittiler
Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan, eşi Belçim'le birlikte geçtiğimiz hafta sonu Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda gösteri sergileyen Anadolu Ateşi'ni izledi. Geceye el ele gelen çift, bu görüntüleriyle ayrılacakları iddialarını yalanladı.

'Avrupalı'tersledi!'Avrupalı'tersledi!
Cem Davran, başrol oynadığı Avrupalı' filminin çekimlerini bitirdikten sonra, eşi ve çocuklarıyla birlikte Çeşme'de tatil yapıyor. Davran, önceki gün Alaçatı sokaklarında turlarken kendini görüntülemek isteyen gazetecileri tersledi. Sanatçının bu tavrına tanık olanlar da şaşkınlık yaşadı.

Çok bozulmuş
Çeşme'ye bar programı için gelen Arto, yeterince ilgi görmeyince çok sinirlenmiş! Serdar Ortaç'la karşı karşıya barlarda sahneye çıkan Arto, kendi mekanına sadece 300 kişi gelince kızmış...
Haberin fotoğrafları