kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Paramı harcayacak vakit bulamıyorum!

Önceki gün Kuşadası'nda hayranlarıyla buluşan Demet Akalın, zamansızlıktan dert yandı: Her gün bir yerde konser veriyorum, çok para kazanıyorum ama harcamak için vaktim yok!..
Geçtiğimiz kış pek çok müzik ödülünün sahibi olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kuşadası Miracle Beach'te konser verdi. Sahneye mayokini üzerine giydiği mini şortuyla çıkan Demet, iki saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.

BANA YAŞLANMAK YOK!
Hayranlarının sevgi gösterileriyle coşan Akalın, maddi durumuna dair yaptığı açıklamalarla da herkesi şaşırttı. Çok yoğun bir çalışma programı olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Her gün bir yerde sahne alıyorum. O kadar çok para kazanıyorum ki, nereye harcayacağımı bilemiyorum. Şu anda harcamaya zamanım da yok" dedi. Kazandığı paraları ancak yaşlılığında harcayabileceğini de söyleyen Demet, "Bu gidişle asla yaşlanmayacağım" diyerek de rakiplerine meydan okudu.

AJDA HALA DERS ALIYOR

Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserinde, bikinili genç kızlarla karşılıklı dans eden Demet Akalın, kendisini 'Ajda Pekkan'ın veliahtı' ilan eden hayranlarına şu yanıtı verdi: "Ah nerede? Fizik olarak belki ama ses olarak bilemiyorum. Kadın hala hergün şan dersleri alıyor." Akalın, Miracle Beach'teki konserinde; çocuk yapmamakla ilgili düşüncelerinde bir değişiklik olmadığını belirtmeyi de ihmal etmedi.