kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bodrum günlüğü

Öner Öngün
Akkaya da Bodrum'da yakalandı
Güzel oyuncu Esra Akkaya, tatil için geldiği Bodrum'da yakalandı. Club Flipper'da denize girerken görüntülenen Akkaya, ilerleyen yaşına rağmen selülitsiz vücudu ile dikkat çekti. 4 aylık evliliğinin çok iyi gittiğini söyleyen oyuncu, aradığı mutluluğu beşinci evliliğinde bulduğunu söyledi. Akkaya eski eşi Kudret Sabancı'nın kendisini aldatmasını artık 'takmadığını' şu sözlerle dile getirdi: "5'te 1 iyi bir hata oranı bence. Olay olduğunda çok yıpratıldım ama artık mutluyum..."

En güzel miço: ESİN
Eşi İshak Cerit ile Bodrum'da tatil yapan eski manken Esin Moralıoğlu, önceki gün, Zodiac botla Maça Kızı beach'e yanaşırken görüntülendi. Hemen iskeleye atlayıp Zodiac'ı bağlayan Moralıoğlu, 'Bodrum'un en güzel miçosu' unvanını aldı. Moralıoğlu'nun attığı düğüm, 40 yıllık kaptanları bile kıskandıracak kadar sağlam oldu. Oldukça mutlu görünen evli çift, daha sonra bol bol denize girip, güneşlenerek stres attı.

Sevgilisini bırakmadı Sevgilisini bırakmadı
Sosyetik güzel Çiğdem Kayalı genç sevgilisi ile Bodrum tatiline devam ediyor. Her hafta sonu olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonu da genç sevgilisi ile Beach Party'ye gelen Kayalı bir dakika olsun sevgilisinin elini bırakmadı.

Kızıyla eğleniyor
Yataş'ın sahibi Nuri Öztaşkın, geçtiğimiz günlerde uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi İpek Tuzcuoğlu'ndan ayrıldı. Nuri Öztaşkın, geçtiğimiz hafta sonu Bianca Beach'teki partiye kızıyla katılırken, eski aşkı İpek Tuzcuoğlu ise Gündoğan'da tek başına tatil yaptı.

Aşk tatili kaldığı yerden devam ediyor
Aşklarına Bodrum'da başlayan Okan Tapan ve Elif Edes, yarım kalan aşk tatillerine tam gaz devam ediyor. Bir ara işlerini halletmek için İstanbul'a dönen sevgililer, önceki gün yeniden Bodrum'a gelerek tatillerine devam etti. Sevgililer Bianca Beach'te deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

Denizden çok korkuyor
Oyuncu ve köşe yazarı İclal Aydın, dizi çekimleri için geldiği Bodrum'da yakalandı. 14 yaşındayken denizde ciddi bir ölüm tehlikesi geçirdiğini söyleyen ve hayata suni solunumla döndürüldüğünü anlatan Aydın, "O günden beri su korkusundan bir türlü kurtulamadım" dedi.

Onun şemsiye tutucusu var!
Dizi çekimleri için Club Flipper tatil köyüne gelen oyuncu Emre Kınay, hem iş hem de tatil yaptı. Kovboy şapkası ile görüntülenen Kınay, çekim aralarında bol bol güneşlendi. Sıcak havadan bunaldığını söyleyen oyuncunun başında bir set işçisi sürekli şemsiye tuttu. Kınay'ı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi!

Murat Cevahir'in yeni gözdesi Eylül

Gece hayatının hızlı çapkınlarından Murat Cevahir ile oyuncu Eylül Deniz, geçtiğimiz hafta sonu Bianca Beach'teydi. Mekandaki partiye birlikte gelen ikili, oldukça samimi görüntüler sergilerken; bunun aşk mı yoksa arkadaşlık mı olduğu merak konusu oldu. İkili mekanı geldikleri gibi yine birlikte terk etti.
Haberin fotoğrafları