kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kubilay K.

15 yaşındaki liseli anne katili oldu

Yalçın BEL-Fatih ULAŞ
Babasının silahıyla oynayan 15 yaşındaki genç, silahın ateş alması sonucu annesini öldürdü. Lise öğrencisi Kubilay K. gözaltına alındı..
Önceki gece İstanbul Güzeltepe Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Bayır Sokak'taki bir binanın ikinci katında, bir halkla ilişkiler şirketinde çalışan Meral Kösedağ (40), Çengelköy Lisesi'nde öğrenci olan oğlu Kubilay K. (15) tarafından tabancayla vuruldu. Anne Kösedağ olay yerinde hayatını kaybederken, gözaltına alınan Kubilay K. Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'na çıkartılan Kubilay T. tutuklanması talebiyle İstanbul Çocuk Mahkemesi'ne sevk edildi.

GÜLERKEN KAZA OLDU
Meral Kösedağ'ın Diyarbakırspor'da kiralık olarak oynayan Vestel Manisaspor futbolcusu kardeşi Yunus Murat Ceylan da eve geldi. Ceylan, ablasını görmek istedi ancak, polis buna izin vermedi. Ceylan geçtiğimiz sezonda kiralandığı Diyarbakırspor'da forma giymişti. Kubilay K.'nin avukatı adliye çıkışında, liseli çocuğun ifadesinde, okuldan geldikten sonra annesinden yemek yapmasını istediğini, annesinin ise elektrikçilik yapan babası Mehmet Zeki K.'nin gelmesini beklemesini söylediğini kaydetti. Avukat Fidan, bu esnada babasının silahıyla oynayan Kubilay'ın tabancanın kazayla ateş alması sonucu annesini vurduğunu söyledi. Avukat olduğunu ve ailenin yakını olduğunu söyleyen bir kişi ise Kubilay K.'nin annesi yere düşerken dışarı koşup "Annem vuruldu" diye yardım istediğini anlattı. Aile yakınları Kubilay K.'nin annesini cep telefonuna gelen bir SMS mesajı nedeniyle öldürdüğü iddialarını yalanladı.
Haberin fotoğrafları